Update tool

Forum Komputery
Odpowiedz
23.09.2012 17:32
1
odpowiedz
zanonimizowany793878
12
Legionista

Update tool

Witam, mam pewien problem. Kiedyś(chyba) ściągnęło mi się jakieś gówno co miałem u góry ekranu w przeglądarce taki duży pasek z ikonkami miał to ikonkę taka strzałeczkę z pomarańczowymi ikonkami.Dzisiaj robiłem porządki w laptopie i widzę ta ikonkę to przez panel sterowania usunąłem to nazywało się update tool.Wyłączyłem pc przed chwila włączyłem i pojawił się komunikat ze System nie może znaleźć pliku update tool.exe i coś tam jeszcze niestety nie pamiętam.Do czego służy to całe update tool i co to jest i jakie mogą być konsekwencje tego ze to usunąłem?Pomocy nie wiem co z tym robić.

23.09.2012 17:36
xNaruto
2
odpowiedz
xNaruto
97
Generał

Jakiś syf na pewno i dobrze że go wywaliłeś.

23.09.2012 19:54
3
odpowiedz
zanonimizowany792388
37
Generał

Exe`k mogl byc tylko instalatorem wtyczek do przegladarek. Proponuje jeszcze zrobic kopie zakladek i usunac profile uzytkownikow Firefoxa/Opery. Dodatkowo na przyszlosc zainstaluj sobie spyware search and destroy oraz spyware blaster`a.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl