Wlasnie co kupilem sobie rozpakowalem gierke i zaczalem grac i pojawia sie kwestia tekstur.
Czy w tej grze niekture tekstury maja zenujaco niski poziom ?
Obecnie jestem na samym poczatku gry , tak przykladowo - scena po tym jak sledzimy sullivana wracajacego od 'klucznika' i wchodzimy na targowisko - leza tam obrazy - tekstury wygladaja na nich jakby mialy 64x64pix
Zadaje tylko te pytanie - gdyz wole sie upewnic ,czy laser w moim ps3 nie jest kaput powoli
http://www.youtube.com/watch?v=kevunloD6aw
Włącz sobie w FullHD i zobacz. Jak naprawdę są bardzo niskiej jakości, to zauważysz to na filmiku.
To PS3 więc tak, gra tak wygląda. Nie wiem jak niektórzy mogą pisać, że to jedna z najładniejszych lub o z grozo najładniejsza gra!
bo to prawda - to najładniejsza gra na konsole. Tylko trzeba pamiętać, że te konsole mają już 6 lat, 512MB Ramu i kartę grafiki o takich możliwościach, że gdyby ją wsadzić do PC to miner z windowsa by miał spadki fps-ów ;)
gra jest ogolnie ladna, w szczegolach momentami wola o pomstwe do nieba
jak pisze gehenna, sprzet jest juz leciwy
najbardziej rozwalilo mnie auto, gdy wisimy na linie jako mlody Drake, pod nami jest auto, 5 prostokatow na krzyz, wyglada jak z ery Amigi...
ale jak nie patrzec na szczegoly tylko mna calosc to wszystko jest swietne (no oprocz dennej fabuly:)
maja zenujaco niski poziom ?
Emm? Jak Twoja ortografia? Sorry, ale wszystkie słówka są banalnie proste i nie wiem jak można błąd zrobić. Nawet w przeglądarkach itp. masz coś ala ''wykrywacz błędów''.
RoBerCiK29 - nie ma to jak wbić komuś na ortografie wiedząc, ze człowiek po prostu nie pisze PL znaków...
Takie już (od zawsze z resztą) uroki forów lun innych miejsc komunikacji w internecie.
Rozumiem jeszcze jakby napisał "rzenojace", ale Ty się czepiasz by się czepiać.
Myślisz, że owa osoba nie wie, że żenujące pisze się przez "ż" i "ą"?
A może po prostu Uncharted jest grą którą nie wolno ruszyć i dlatego czepisz się na siłę?
Do założyciela tematu.
Z bliska to nawet na PC tekstury będą brzydkie w większości gier. w Uncharted się lata, skacze, wybucy, i wszystko szybciorem robi, więc kto by zwracał uwagę na tekstury :)
No i otworzyłeś puszkę pandory. Jak się tutaj zejdą fanatycy tej serii to Cię zjadą.