Uncharted 3 Edycja Kolekcjonerska
Jak podoba się wam Edycja Kolekcjonerska gry U3? Mi tam średnio, ale szokiem okazała się cena... 119 dolarów to na polskie wychodzi ok. 340zł. za jakieś pudełeczko + naszyjnik z pierścionkiem (taki co nosi Nathan) + Figurkę + "dziwno-fajne" pudełko z samą grą. Ja myślałem, że takie coś będzie kosztowało góra 249zł. ale jednak widzę, że figurki robią swoje (zawsze jak je widzę to wiem, że gra będzie kosztowała od 300zł. w górę).
A co wy sądzicie o tym?
https://www.gry-online.pl/galeria/html/wiadomosci/bigphotos/59839859.jpg
Za takie gówienko prawie 420zł. Pff.
Bob ale co w tym dziwnego skoro sama gra na PS3 bedzie kosztowała w dniu premiery ok 200zł. A ty za kolekcjonerke chcesz dopłacić 40-50 zł ?
No ale +140zł. za figurkę i wisiorek.
Forza 4 może nie ma jakiś tam modelików, ale edycja specjalna z poradnikiem, metalowym pudełkiem, kosztuje 199zł.
Pełna lista elementów wchodzących w skład pakietu prezentuje się następująco:
- mierząca 21,5cm figurka Nathana Drake’a stworzona przez wytwórnię Sideshow Collectibles;
- sprzączka do pasa wzorowana na należącej do głównego bohatera;
- pierścień Drake’a zawieszony na sznurku;
- płyta z grą zapakowana w stalowe pudełko (ang. steelbook) ozdobione tematycznymi artworkami;
- kuferek podróżny z zamknięciem na magnes.
I małe sprostowanie odnośnie ceny:
Kolekcjonerska Edycja w Stanach Zjednoczonych kosztować będzie 99,99 dolarów (ok. 287 złotych bez podatku VAT) i ukaże się równocześnie z premierą standardowej wersji gry.
Ja jak wchodziłem na amerykańskie strony to było po $119.
PS.:O sprzączce zapomniałem, ale i tak nikt jej nie użyje...