UEFA zdbała o nastrój
"Pierwsze tiry z holenderską trawą dojechały na Narodowy. Kilkanaście ciężarówek ma przewieźć ponad 600 ton trawy. Cała operacja jest wynikiem decyzji UEFA."
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,tiry-z-holenderska-trawa-wjechaly-na-narodowy,45273.html
Trawa? GIFTY do ticketów? trawa??!??
tak mi ie przypomniało
- Doktorze, moja żona bez przerwy kaszle. Próbowaliśmy już wszystkich lekarstw, ale kaszel nadal nie mija.
- A zioła Pan próbował?
- Próbowałem... Kaszle i się śmieje
Swoją drogą to rzeczywiście zaniedbanie, że nikt nie zwiózł do Polski dodatkowej trawy, tak jak prezerwatyw. Mogliby nawet stworzyć zestaw szczęśliwego kibica "trawka + gumka". Cóż za zacofanie.
zawieźli, zawieźli on nich się nie martw, przecież dla nich to też ogromny interes :)
ale niestety chłopaki z kilku REALi nie stanęli na wysokości zadania i oddali KOKS znaleziony w bananach na policje :)
moja teoria jest taka, że po prostu zgłosili to na policję, żeby nie jeździć po kilku sklepach tylko odebrać w jednym miejscu :) przygotowania już się odbywają (opisana sytuacja miała miejsce jakiś miesiąc temu :))... było jakoś 100 kilo towaru? Przecież to nie może sie "kurzyć" w magazynie ... to samo pewnie dotyczy trawy, narazie pewnie zasiali, później będą "kosić"/zbierać :D