Tytuł gry którego nie pamiętam

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
30.12.2022 19:01
1
odpowiedz
dominikz25
1
Junior

Tytuł gry którego nie pamiętam

Witam wszystkich serdecznie. Otóż mam nietypowe pytanie. Parę lat temu godzinami zagrywałem w pewną grę przeglądarkową typu strzelanka. Jednak nie pamiętam jej nazwy. Można było wybrać sobie postać jaką chce się grać, z tych postaci pamiętam, że był Juggernaut oraz Enginer i bodajże Capitan. Pamiętam, że gra zaczyna się od tego, że strzelamy się w kosmosie, bo możemy lewitować postaciami i się strzelać. Pamiętam również, że strzelamy się na jakimś pojeździe który cały czas jeździ i gdy z niego wyskoczymy to giniemy odrazu możliwe, że to był pociąg. I przy każdym zakończeniu tych strzelanin np w kosmosie, pokazywała nam się scenka fabularna po której przenosiliśmy się do innego miejsca np na pociąg i tam znowu zaczęliśmy się strzelać. Na końcu tej gry z tego co pamiętam był również finałowy Boss. Chodzi mi po głowie tytuł Bohaterowie w akcji czy coś w tym stylu, może komuś ten tytuł pomoże w odgadnięciu nazwy tej gry, z góry dziękuję z całego serca za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl