Witam, poszukuję gry, którą dawno temu ukończyłem
Chciałbym przejść ją od nowa i lepiej poznać fabułę bo wiem, że skupiałem się głównie na samej akcji. Jest to FPS. Kierujemy postacią, która co jakiś czas przechodzi przez portale. Gównie akcja ma miejsce w czasach wojny secesyjnej . Z czasem zaczynają podążać naszym śladem łowcy - tak naprawdę nie wiem kim byli bo nie zrozumiałem fabuły. Naszym celem jest chyba odnalezienie ludzi, którzy wpływają na czas lub coś w tym stylu i chyba pomaga mi w tym ktoś kto zbudował te portale.
Oprócz wojny akcja też ma miejsce w czasach Pompejów - jest to chyba końcówka gry gdzie oprócz lawy, która wydostała się z wulkanu atakują nas duże ilości łowców. Gra jest w sumie bardzo łatwa i pomimo że są te portale to wszystko jest bardzo intuicyjne dzięki wskaźnikom na mapie gdzie mamy podążać. Jest też chyba misja gdzie jesteśmy w więzieniu jenieckim po wyjściu z portalu.
Często ta gra chodzi mi po głowie gdyż chciałbym lepiej zrozumieć kto był kim. W samą grę grało się przyjemnie. Nawet żałowałem, że nie było więcej misji takich jak na początku gry gdzie braliśmy udział w atakach w których naszą główną bronią był muszkiet z bagnetem.
Darkest of Days
Dziękuję ;)