Tytuł gry

Forum Inne Gry
Odpowiedz
24.07.2023 00:04
1
odpowiedz
zanonimizowany208826
159
Generał

Tytuł gry

Sam poszukuję gry , starej bijatyki. Kiedyś jej szukałem ale nie znalazłem właściwej.

Stara gra jakich pełno, w stylu MORTAL KOMBAT , TEKKEN itd.
Wybierało się postać, mieliśmy mapkę i musieliśmy po kolej pokonywać przeciwników (mam nadzieję że mapy nie mylę z grą Golden Axe, raczej nie), by mapka się odblokowywała. Ostatnim bosem była bodajże królowa -QUEEN, wydaje mi się że to słowo może być w tytule ale tylko zgaduję. Później poszukam jeszcze wg tego słowa, ale może ktoś zna taką grę.

Postacie miały swoje unikalne nietypowe ciosy jak np w MORTAL KOMBAT.
Troszkę takie połączenie stylu europejskiego i japońskiego.

Styl walki podobny do gry: GRANBLUE FANTASY VERSUS, z tym że ciut starsza (z czasów win98 lub XP, chociaż to bez znaczenia bo ja długo miałem XP, gdy inni już siedzieli na VISTA itd xD ), a postacie męskie nie były tak bajkowe - ja to zawsze mówię na to EMOJAPAN.

post wyedytowany przez zanonimizowany208826 2023-07-24 00:10:40
24.07.2023 02:27
👍
2
odpowiedz
dienicy
87
Generał

Nie wiem, bo gralem tylko w MK na Amidze (nie wybieraj tych postaci bo bedzie trzeba wachlowac dyskietkami), ale ciesze sie, ze jednak wciaz jest na GOLu mozliwe by podac jakies konkretne informacje, zamiast "gralem za dzieciaka".

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl