Zastanawiam się nad tymi trzema:
Samsung Galaxy Gio
ZTE Blade
LG P500
Który z nich jest najlepszy? Telefonu będę używał do przeglądania internetu, słuchania muzyki, pisania sms-ów oraz raz na jakiś czas bym w coś w autobusie pograł.
Ewentualnie jaki inny telefon w tej cenie z Androidem polecacie?
W tej cenie masz Galaxy Ace, który przez wielu jest uważany za najlepszy telefon z Androidem w dziale średniobudżetówek. W tym przeze mnie, bo jestem posiadaczem i naprawdę polecam.
Gio też dobry, jest to bowiem tańsza wersja wspomnianego już Ace'a. Natomiast 600 zł nie jest warty. 400-500 tak, ale nie więcej. Tak samo z ZTE i LG. Słabe oferty.
Zdecydowanie zgadzam sie z przedmowca. ZTE to dobry telefon ale za cene DO 500 ZL. Nie wiecej. A za LG (osobiscie) nie przepadam. Bralbym ACE'a (ew. Gio)
EDIT: A moze Desire (uzywane mozna juz za tyle wyrwac- +/- 50 zl)
Dzięki. Jednak poczekam na trochę więcej opinii.
"EDIT: A moze Desire (uzywane mozna juz za tyle wyrwac- +/- 50 zl)"
>>faktycznie, na Allegro widziałem kilka aukcji z Desire za 600-700 zł ale czy przy tej cenie mogę byc pewny, że telefon mi się po kilku dniach nie rozpadnie?
Telefon bardzo dobry i przy Iphonie, Xperia Play i kilku innych to jeden z najpopularniejszych produktów GSM.
Cena nowego oscyluje w granicach 850 - 1000, ale nie wykluczałbym tańszych.
ale czy przy tej cenie mogę byc pewny, że telefon mi się po kilku dniach nie rozpadnie? - nigdy nie ma pewności, musisz się dobrze zastanowić, ale niektóre tańsze produkty prezentują ten sam poziom. Trzeba po prostu dobrze poszukać.
ja ogólnie polecam serię SE Xperia. sam wybrałem X10 ale jak masz kaskę to bierz Xperia Play!