Wróciłem z zainteresowaniem do kupna TII i ciekawi mnie jedna sprawa. Wersja pudełkowa od Cenegi jest na Steama, czy nie wymaga? Pamiętam że na początku nieźle kręcili ludzie na forum, jedni że tak, drudzy że nie. Jeżeli tak, to czy bez problemu można ściągać mody z workshopa na polską wersję?
Jestem bardziej zaciekawione Steamową wersją ze względu właśnie na workshopa i osiągnięcia.
Ja zakupiłem grę pudełkową ze strony Perfect World i miałem instalację offline, tak więc możesz kupić grę na allegro wtedy będziesz miał instalację online (czytaj w opisach z allegro czy ma online/offline) a patch sam Ci się zaktualizuje i będziesz posiadał język polski w grze.
[2] Z tym, że bardziej jestem zainteresowany kupnem na gram .pl bo jeszcze mi zniżka została, więc kupiłbym za grosze. A gdybym kupił na Steamie, to miałbym j. polski? Bo w opisie nie ma na Steamie że są inne języki.
Myślę, że jakbyś miał na steam to podczas instalacji gra by Ci się zaktualizowała do najnowszej wersji a w najnowszej wersji gry właśnie jest dodany język polski/rus/niemiecki. Myślę, że tak miałbyś. Ja i tam gram po angielsku bo kupiłem grę trzy tygodnie temu, a wtedy nie było po PL i nie przestawiałem sobię języka w opcjach po aktualizacji bo po eng mi się milej gra i trzyma klimat, myślę, że polski w tej grze by tylko psuł czerpanie satysfakcji z gry. Pozdrawiam
[4] Aj tam, jak by był dub PL to może by psuł klimat, ale napisy? W końcu chcę ogarniać w pełni co do czego i po co.
Dzięki za odpowiedź, ale jestem nadal ciekaw, czy jakbym kupił tą pudełkową z gram .pl to byłoby na Steama.
A jak Ty chcesz kupić Torchlight 2 na gramie? Przecież nie maja tej gry w ofercie.
A jak Ty chcesz kupić Torchlight 2 na gramie? Przecież nie maja tej gry w ofercie.
Jeszcze niedawno było do kupienia :O
Ktoś wie o co chodzi?
Skoro tak to pozostaje czekać na zimowe zniżki na steamie.
Wiem że stary jestem i marudny, ale kiedyś człowiek spokojnie kupował grę w sklepie, instalował i sobie grał. Beż zbednych kombinacji. Oby te czasu znów wróciły.