Tomb Raider i tryb Next Gen | Z serii, Razielowe pytania...

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
01.08.2011 16:14
raziel88ck
1
odpowiedz
raziel88ck
220
Reaver is the Key!

Tomb Raider i tryb Next Gen | Z serii, Razielowe pytania...

Znów naszła mnie ochota na Tomb Raidera, zastanawiam się w co zagrać, w Anniversary czy Underworld, ale raczej zdecyduje się na to pierwsze. Mniejsza oto. Zauważyłem, że w Legend jest tryb Next Gen i w związku mam pytanie, ponieważ nie zauważyłem tego w innych odsłonach serii od Crystal Dynamics.

Czy w Anniversary i Underworld również jest ten tryb, czy one od razu mają to wbudowane jako domyślny? pytam, bo zauważyłem, że są ładniejsze od poprzednika.

01.08.2011 16:38
2
odpowiedz
Rick24
137
Generał

Ani w Anniversary aniu w Underworldzie trybu next-gen w opcjach grafiki nie ma. A czy jest on wbudowany jako domyślny? Trudno powiedzieć, bo przecież są to gry nowsze, a co za tym idzie grafika poszła w tym czasie coś naprzód, ale wydaje mi się że nie ma. Ale nie ma się czym przejmować, bo obie te gry wyglądają przyzwoicie nawet dzisiaj.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl