Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - gra nie wiem czemu za żadne skarby nie chce się uruchomić

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
08.08.2022 13:18
1
odpowiedz
remag
48
Konsul

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - gra nie wiem czemu za żadne skarby nie chce się uruchomić

Witam.
Jakiś czas temu natrafiłem na ciekawą dyskusję pod tym linkiem:
https://forum.cdaction.pl/topic/161660-tom-clancys-rainbow-six-vegas-2-uruchomienie-gry/
I właśnie w niej doczytałem się, że gra Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 jest niesamowicie trudna do uruchomienia, a 99% podanych tam porad co do uruchomienia gry nie działa. Więc jako osoba, która niedawno skończyła pierwszą część serii Tom Clancy's Rainbow Six Vegas i zarazem osoba, która zarówno jest ciekawa co będzie dalej po wydarzeniach z pierwszej części jak i też, która ma drugą część w swojej kolekcji postanowiłem sprawdzić po zainstalowaniu gry czy czasem nie jestem wrabiany. I wiecie co? Osoby, które narzekały na problem z uruchomieniem gry w dyskusji, do której link podałem miały rację. Grę rzeczywiście ciężko jest uruchomić zarówno na starszych systemach Windows typu Windows 7, albo Windows Vista jak i też na tych nowszych systemach Windows typu Windows 10, który mam, albo Windows 11. Jakieś pomysły odnośnie uruchomienia gry ktoś ma?
P. S.: W razie jakby ktoś pytał jaką mam wersję gry to oczywiście tę od CD-ACTION.

12.08.2022 13:02
2
odpowiedz
remag
48
Konsul

Nikt nie wie?

14.08.2022 14:59
3
odpowiedz
remag
48
Konsul

Serio? Nikt?

14.08.2022 15:16
4
odpowiedz
1 odpowiedź
zanonimizowany1346132
51
Konsul

Problem nie jest z samą grą tylko z wersją pudełkową, kup na steam albo na innej platformie i będzie działać. Miałem taki sam problem z kilkoma grami, np. z Call od Duty 2, gdzie wersji z płyty nie dało się uruchomić a wersja ze steam działa bezproblemowo.

15.08.2022 08:32
4.1
remag
48
Konsul

Po pierwsze: To dziwne, bo ja z Call of Duty 2 miałem podobny problem zwłaszcza, że miałem tę grę w wersji pudełkowej. Oficjalnie crack do gry pomógł.
Po drugie: To gdzie znajdę spolszczenie do gry gdy ją kupię w wersji cyfrowej skoro gra jest z polskim dubbingiem. Pytam się, bo niby jest parę spolszczeń do gry, ale nie wiem, czy też spolszczenia te zmieniają język mowy w grze na polski.

29.08.2022 16:06
5
odpowiedz
remag
48
Konsul

Już nie trzeba pomagać. Wystarczyła instalacja patcha do gry. Plus jeszcze użycie tajemniczej rzeczy. Nie powiem jakiej konkretnie, bo to tajemnica.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl