Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Titan Quest - zapytanie o pirata

RPG
18.10.2019 18:52
😃
1
Czerwony Pomidor
1
Junior

Titan Quest - zapytanie o pirata

Witam
Mam pytanie jeśli kiedyś grałem sobie w tą grę na nielegalu ;-) czyli wersja pirat i mam stare save-y z tej gry to czy jeśli kupił bym na steamie wersje to czy dał bym rade jakoś te stare zapisy wrzucić na steama ?? mam tą grę obecnie zainstalowaną na komputerze ... którego używam na codzień

proszę o pomoc bo bardzo chciał bym wrócić "legalnie" ;-) do tej gry ....

19.10.2019 00:37
2
odpowiedz
zanonimizowany208826
159
Generał

Wątpię, chyba że pirat opierał się na emulowaniu steam, bo słyszałem że taka metoda istnieje. Wtedy zapewne gra tworzy podobne savy tylko w innej lokalizacji. Małe jednak szanse że taką wersję posiadałeś bo była stosowana tylko przy grach, których zabezpieczenie było ciężko obejść - gdy weszło AKTA I był trend na takie właśnie zabezpieczenia. Wszystko to wiem z pewnego artykułu. Poczytaj sobie.

Oczywiście najlepiej będzie jeśli sam spróbujesz. Nie grałem w TITAN QUEST więc nie wiem gdzie gra zapisuje savy. Może w katalogu głównym a może w Moje Dokumenty. Kto wie może wystarczy je podmienić, ale masz wg mnie mniej niż 50 % szansy,że będzie kompatybilne.

post wyedytowany przez zanonimizowany208826 2019-10-19 00:45:54
19.10.2019 00:49
Szyszkłak
3
odpowiedz
Szyszkłak
217
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Powinny działać, miałem wersję non-steam i savy działały na wersji steamowej.

Edit: a może to nie była wersja non-steam, nie pamiętam. W każdym bądź razie savy sa w Moich dokumentach na 99,9%

post wyedytowany przez Szyszkłak 2019-10-19 00:51:44
Forum: Titan Quest - zapytanie o pirata
RPG