The elder Scrolls V Skyrim (PC) - polska wersja językowa

Forum Gry RPG
Odpowiedz
05.12.2011 23:42
@Assassin@
👍
1
odpowiedz
@Assassin@
31
Konsul

The elder Scrolls V Skyrim (PC) - polska wersja językowa

Cześć, dziś zakupiłem na Steam grę The Elder Scrolls V Skyrim i chciałbym się dowiedzieć co trzeba zrobić aby uruchomić grę w polskiej wersji językowej ponieważ nie wiem dlaczego, ale nigdzie nie mogę znaleźć aby właśnie zmienić w opcjach jeżyk gry i był bym wdzięczny gdybyście mi powiedział jak to zrobić.

06.12.2011 00:33
Artilio
2
odpowiedz
Artilio
47
Marimo

Skyrim wymaga steama?Jesli tak to zmien w steamie, moze podziala.

06.12.2011 00:37
3
odpowiedz
Klama-osh_NPC
31
Generał

Jeśli kupiłeś grę na Steamie to podejrzewam, że kupiłeś grę poza naszymi granicami a w przypadku Skyrima jest osobna wersja dla naszego regionu i zakup drogą cyfrową jest niemożliwy.

06.12.2011 00:40
@Assassin@
😉
4
odpowiedz
@Assassin@
31
Konsul

kupowałem bezpośrednio z steam i nie posiadam pudełka. W opcjach gry nie ma polskiej wersji językowej, tak więc chyba zostało mi ściągniecie spolszczenie.

06.12.2011 03:10
kil69
5
odpowiedz
kil69
184
Senator

Takie rzeczy zmienia się wewnątrz Steama najczęściej. Wchodzisz do biblioteki gier -> znajdujsz grę-> prawy-> właściwości -> język i tam wybierasz co Ci się podoba.

Edit. Sporą część gry będzie pobierać na nowo więc się nie zdziw przypadkiem ( i tak za każdym razem jak zechcesz zmienić język)

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl