Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Telefon za około 500 zł

08.05.2012 09:52
😊
1
zanonimizowany838257
11
Legionista

Telefon za około 500 zł

Hejka Wszystkim :)
Szukam telefonu za około 500 zł. Lubię czasami posłuchać sobie muzyki z telefonu, zdarza mi się również zrobić trochę zdjęć. Celuję raczej w coś używanego. Wydaje mi się, że lepiej kupić coś bez dotyku za taką cenę.
Co moglibyście polecić?? :)

08.05.2012 09:57
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Kilka podobnych pytań tutaj już było. W większości przypadków ludzie podawali SE Hazel. Za 400pln kupisz nowy.
5Mpx aparat i odtwarzasz "walkman" od Sony, brak dotyku. Jedna wada (dla niektórych to zaleta) - brak OS.

edit: Teraz doczytałem: Hazel nie ma gniazdka mini-jack. Skazani więc jesteśmy na marne defaultowe słuchawki :(

08.05.2012 13:35
kong123
😊
3
odpowiedz
kong123
120
Legend
Image

Autor wątku zdaje się nic nie wspominał o tym aby telefon wyposażony był w mini-jack.

Sony Ericsson Hazel lub Elm byłby bardzo dobrym wyborem.

Osobiście posiadam model Elm czyli nierozsuwany i jestem z niego bardzo zadowolony. Jako odtwarzacz muzyki sprawdza się całkiem nieźle, chociaż słuchawki są trochę niewygodne. Do okazjonalnego posłuchania muzyki jednak się spokojnie nadaje.

Zdjęcia wychodzą bardzo ładne - telefon wyposażony jest w aparat 5 mpx, posiada także lampę co przydaje się przy gorszym oświetleniu.

Za taką cenę spokojnie powinno kupić się nowy model.

Oba te telefony właściwie mają taką samą specyfikację - głównie co je różni to rozsuwana obudowa. Hazel ma też nieco większy wyświetlacz. Dodatkowo oba wyposażone są mi. w Wi-Fi. Oba także są bardzo poręcznie i świetnie leżą w dłoni. Posiadają także funkcję Clear Voice.

Od siebie polecam jak najbardziej.

08.05.2012 14:35
maciejkami
4
odpowiedz
maciejkami
69
Jónior

[1] Za tą cenę można kupić telefon z świetnym dotykiem. Wystarczy dołożyć 50-100zł i można wyrwać używanego Iphone'a 3gs. Do tej ceny najlepszy jaki może być.

Forum: Telefon za około 500 zł