Tak jak w temacie te dwie gry z origina nie działają i jestem chyba pewny że to wina origina i cholernych sterów ichnich. Kiedyś łatwiejsze było granie.
Zaczęło się to odkąd zmieniłem kartę z 660 na 960. Oczywiście wszystkie stery odinstalowałem i ponownie zainstalowałem na czysto robiąc to dwukrotnie. Ale wątpię że to ma związek z tym ponieważ wszystkie inne gry z uplaya i steama działają bez zastrzeżeń. Co więcej o dziwo działa Crysis 3 i Dragon Age 3 które są na originie. Tylko te dwie multiplayerowe gry nie chą w cholerę uruchomić sie nawet. Nie ma żadnego błędu infirmującego dlaczego poza tym że pojawia sie exe titnafall i informacja gra wyłącza się.
Oto co już zrobiłem
1.Przeinstalowałem origina
2.Usunąłem wszystkie cache z katalogów origin te z program data, local romanig umieszczone
3.Odinstalowałem Titanfalla i na czysto z płytki zainstalowałem intslacja iczywiście trwała z 3 godziny.
4.Dawałem 10 razy napraw instalację
5.Nic z tych powyższych rzeczy nie pomogło
Aktualizacja: Zadziałał i działał bez zarzutów więc to nie wina sterownikó karty graficznej. Nie wiedzieć czemu za drugim razem nie udało mi się jej ponownie uruchomić. Dodam że udało mi sie ją uruchomić uruchamiając jedno z jej dlc lecz niestety druga taka próba nie powiodła się. Wiecie co to może być?