znacie jakieś MMO w których po śmierci postaci dużo się traci?
przykładowo Tibia (kiedyś) i DayZ (jeszcze nie wyszło :/)
szukam gry gdzie śmierć będzie się wiązać z jakimiś emocjami, gdzie postać w świecie gry ma jakąś wartosć.
dzięki z góry za odpowiedzi.
pozdrawiam
p.s tylko nie piszcie że WoW bo wrócenie duchem do ciała to zdecydowanie za mała kara dla mnie
Eve online ;) minimum statek :D a tan na początku może kosztować cię większość oszczędności jak jest sfitowany :D
eve online.
Jak cie zabija to dlugo bedziesz o tym pamietal ,szczegolnie jak przyoszczedziles :))
Gra ma jedna wade : ciezko wyjsc do ubikacji.
Ultima Online - wszystkie graty jakie masz przy sobie tracisz jak zginiesz, a do tego mogą obrabować zwłoki :-)
Belert
eve online.
Jak cie zabija to dlugo bedziesz o tym pamietal ,szczegolnie jak przyoszczedziles :))
Gra ma jedna wade : ciezko wyjsc do ubikacji.
A żebyś kurde wiedział, poszedłem kiedyś do lodówki po loda i jak wróciłem to nie zostało nic z mojego pięknego statku handlowego i z całego kilkumiesięcznego zarobku, a wszystko to samym centrum gdzie wszędzie jest Policja. Tak się wściekłem że już nigdy nie odpaliłem tej gry.
na początku może kosztować cię większość oszczędności jak jest sfitowany
You don't fly what you can't afford to lose.
[8]
Concord nie zapewnia bezpieczeństwa, tylko konsekwencje. Zostawianie statku z kilumiesięcznym zarobkiem AFK w przestrzeni to czysta głupota.