Szukam gry wojennej 2d na PC
Siema! Zabrało mi sie na odkopywanie starych gierek które pogrywałem z kumplem, poszukuje gry 2D gdzie można było grać samemu lub na dwóch graczy, latało sie helikopterami i leciało w prawą strone ekranu pokonując fale wrogów, można było zbierać ulepszenia gdzie zmieniały się nasze strzały, pod koniec mapy był duży boss którego musieliśmy pokonać. Nie wiem zbyt dużo bo graliśmy w wersje demo gdzie tego bosa nie dało sie rozwalić. Gra dość dynamiczna jak sie nie myle można było też rozwalać jakieś części na mapie ale nie jestem pewien grałem to ponad 10 lat temu. Mam nadzieje że mi pomożecie pozdro ziomeczki
Styl rozgrywki bardzo bardzo podobn! lecz bossy były dużo większe tak jakby roboty na pół ekranu i gra była dynamiczniejsza a otoczka graficzna lepsza
Podaj ramy czasowe - rok, kiedy w to graliście. Gier tego typu było zbyt dużo.
Może Heli Heroes?
A nie. Sorry. W prawą stronę.
Ale spróbuj Heli Heroes. Powinno Ci się spodobać.
Wygląda ciekawie ale to nie to. Z kolegą bede robił nocne granie właśnie w stare gry już znalazłem duoble dragons the ultimate team, i contra force na pegasusa ale jeszcze brakuje nam tej na PC w która ogrywaliśmy szmat czasu no nic bede szukał dalej i czekam na dalszą pomoc :)