Szukam gry o czołgu

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
05.01.2013 23:18
cswthomas93pl
1
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

Szukam gry o czołgu

Witam! Poszukuję tytułu dość starej gry. Nie mam pojęcia z kiedy ona jest, ale grałem w nią ładne kilka lat temu. Jeździło się w pierwszej misji bodajże po plaży, trzeba było strzelać w różne rzeczy, żeby np. wyłączyć pole siłowe. Z czasem dostawało się lepszy czołg. Niestety więcej nie pamiętam, wiem, że to jest jak wróżenie z fusów, no ale może ktoś jakimś cudem wpadnie na tytuł.

Widok czołgu z trzeciej osoby, jeśli można tak napisać. Strzelało się różnymi kolorowymi efektami, z czasem było coraz lepiej.

05.01.2013 23:23
ma_ko
2
odpowiedz
ma_ko
61

Gra stara, nowa? coś więcej? bardziej futurystyczne czy normalne?

05.01.2013 23:26
cswthomas93pl
3
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

Gra stara. Wygląd gry normalny, czołgu też. Tylko strzelanie takie bardziej futurystyczne. (Chodzi o efekty)

05.01.2013 23:39
4
odpowiedz
wf6608
10
Legionista
05.01.2013 23:42
cswthomas93pl
5
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

Tak, to właśnie to. Chwilkę wcześniej właśnie ją znalazłem. :) Nie wierzę, jak ta gra się postarzała. o_O Kiedyś moja maszynka nie mogła jej w miarę płynnie uciągnąć, a teraz? Jak ten czas szybko leci..

Dzięki serdeczne.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl