Szukam gry cRPG/H&S izometria

Forum Gry RPG
Odpowiedz
24.07.2014 16:57
Kerth
1
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Szukam gry cRPG/H&S izometria

Witam, jak w tytule. Szukam czegoś z dobrą historią, grafiką 3D i wygodnym gameplayem. Diablo 3 i Divinity Original Sin odpadają, z góry dziękuję za propozycje.

24.07.2014 17:04
2
odpowiedz
Orlando
136
Legend

jak stara?

24.07.2014 17:12
Szyszkłak
3
odpowiedz
Szyszkłak
221
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Dungeon Siege + Legends of Arana / Dungeon Siege 2
Torchlight 1 i 2
Titan Quest + Immortal Throne
Neverwinter Nights 2 + dodatki

24.07.2014 17:24
4
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

Dragon Age + Awakening.

24.07.2014 17:36
Kerth
5
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

A co sądzicie o Dungeon Siege 3 ? Nie jestem fanem serii więc nie patrzę przez pryzmat dwóch pierwszych części.

24.07.2014 17:56
6
odpowiedz
demon92
198
Senator

Van Helsinga sobie obadaj, jedynka całkiem przyjemna w dwójkę nie grałem, ale podobno też całkiem ok. Z innej beczki dobrym RPG jest Path Of Exile, jest to F2P za prawdziwą kasę możesz kupić tylko różne wizualne pierdółki i miejsca w skrzynce, więc nie będziesz się irytował, że dzieciak jakiegoś bogacza lata z najlepszymi itemami, a ty będziesz grindował do usranej śmierci.

Tak z ciekawości dlaczego odrzucasz D3 i Divinity?

24.07.2014 18:08
HUtH
7
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

SACRED

24.07.2014 18:20
Szyszkłak
8
odpowiedz
Szyszkłak
221
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Kerth - w moim odczuciu Dungeon Siege 3 jest najzwyczajniej słaby, nie wart złamanego grosza, zwłaszcza gdy porównać go ze świetną jedynką (która oczywiście graficznie już teraz kuleje, jednak nadrabia to przyjemną rozgrywką oraz świetną muzyką)

Loki, Legend Hand of God to też takie małe potworki.

Sacred - zupełnie o nim zapomniałem, choć grałem w niego namiętnie swego czasu. Oczywiście mowa tu o Sacred 1, ponieważ Sacred 2 jakoś mnie zawsze odrzucał, choćby tą landrynkową oprawą graficzną.

Van Helsing też jest znośny, choć w pewnym momencie zaczął mnie przynudzać, Tobie jednak może się spodobać.

24.07.2014 18:27
marcin00
9
odpowiedz
marcin00
109
Forumowy Wilk

Dungeon Siege 3 - grałem na najwyższym poziomie trudności i początkowo fajnie - skompletowanie setu tez daje frajdę, ale po pewnym czasie gra staje się prosta i monotonna - grałem Lucasem i Anijali w rycerzyka poszedłem w full obrażenia, a towarzyszka full leczenie(chociaż końcowego bossa bez wskrzeszenia przez towarzysza nie rozwaliłem i trochę się męczyłem z takim kościotrupem mniej więcej w 60% gry - nie pamiętam jak się zwał :P)
Wybory wpływają tylko na opowiedzianą historię i zaufanie towarzysza(chociaż zaufanie ciężko się wbija do 100%*(gwiazdka w spoilerze).

spoiler start

Jesteś prawy itd. punktujesz u Anijali i Lucasa, trochę zbójnickie postępowanie i punktujesz u Katariny, a z Reinhartem nie biegałem

spoiler stop

24.07.2014 18:30
PUNI$HER
10
odpowiedz
PUNI$HER
106
Snajper

Również polecam Path of Exile

25.07.2014 14:43
Kerth
11
odpowiedz
Kerth
119
Solid Snake

Szyszkłak -> O! Legendę mam gdzieś w zbiorach, kiedyś trochę grałem więc na pewno dam jej szansę. O dziwo mi się bardzo podobała. Loki odpada, jakoś mi nie podszedł, Sacred nie obsługuje widescreenu - na moim lapku to niewybaczalne więc także odpada. Za to sprawdzę dwójkę:)

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl