Szukam Gry
Witam,
Szukam dwóch gier z dzieciństwa, obie strategiczne.
Jedna gra polegała na tym ,że budowałeś się na księżycu i walczyłeś z innymi rasami budowało się takie bariery laserower, wieżyczki itp. Gra ważyła około 80-100mb. Tytuł miała coś związanego z DarthMoon itp .
Druga gra była także typu budowanie i walczenie tyle ,że budowałeś się na ziemi był różne rasy elfy itp. Pamiętam ,że surowce zbierało się wysyłając ludzików do jakieś wody po kryształy,czy jeziorka.Na mapie były różne jaskinie,groty w których mieszkały np. Smoki. Jeśli taką jaskinię udało się zdobyć mogłeś sobie te stworki respić z tych jaskiń.
Mam nadzieję ,że ktoś mi pomoże.
Pozdrawiam !
W tej drugiej grze miało się zamki, werbowało się jednostki,budowało się w tych zamkach np żeby móc tworzyć nowe jednostki?
Nie pamiętam :C wiem ,że budowało się wisoki na pewno. Budowałem na 100% koszary itp
nie wiem za bardzo co to może być ale zobacz to, podobne albo to to czego szukasz Heroes of Might & Magic III, masz link : https://www.gry-online.pl/gry/heroes-of-might-magic-iii-hd-edition/z23f6c
Yuri the Crusader wielkie dzięki :) masz u mnie browarka, Nefaria niestety to nie HoMIII :)
Spellforce: Zakon Świtu
Tak, to prawdopodobnie ta gra :) Dziękuje wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia.