Witam jak w temacie jestem fanem typu gier grałem w gothic 1-3 wszelkiego rodzaju gry RTS typu battlemagies, szukam wszelakich gier tego typu nie muszą być to RTS byle były osadzone w Fantasy i miały klimat taki magiczny będę wdzięczny za wszelkie listy gier którę mógłbym sprawdzić wasze oceny czy warto w nie zagrać
Mogą być to też gry które swoim klimatem/historią porywają i oferują dobry gameplay nie lubię gier w których mało się gra akcja to podstawa
Gralem w:
Skyrim IV - dla mnie fajna eskploracja ale za to denna fabuła i brak klimatu czułem się w tej grze sztucznie
Gothic 1-3 ograne jedna z najlepszych gier fabularnych jakie grałem
Wiedzmin 1-3- ograne
Battlemages - super rts w fajnym klimacie dla mnie
Spellforce 1-2 fajna gierka 3 nie mialem okazji jeszcze za grać nie spełniam wymagań
Reszty nie pamiętam :D myślałem by grać gry z seri LOTR gralem w strategie kiedyś ktora mniej jednak nie urwała głowy prawdopodobnie była to bitwa o srodziemie II rozbudowywało się oboz przypominający okrąg i ulepszało budynki po czym po bronieniu się wyrzynało się całą mapę najlepszą jednostką wygrałem po stronie dobrych po złych już mi się nie chciało szczerzę mówiąc i grę usunąłem ...
Moja specyfikacja PC nie porywa mam i3 540 4GB ddr3 oraz nie dlugo karte graficzną typu HD7700 cos takiego za 100-150zl więc w nowe gry nie zagram obecnie ku mojemu rozczarowaniu