Szukam dobrych markowych spodni "wax" - pomoc? :)

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
26.11.2011 21:54
😊
1
odpowiedz
zanonimizowany498149
105
Senator

Szukam dobrych markowych spodni "wax" - pomoc? :)

Hej. Prosze Was o pomoc w znalezieniu spodni z efektem wosku, takch lekko świecących jak te np

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/119508/388601/WAXED%2BJEANS%2BWITH%2BTOP%2BSTITCHING

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-I2011/119508/437016/COLOURED+WAXED+JEANS

Dobrze by było gdyby to były te co podałem ale inne marki tez moga być. Spodnie muszą pasować także do butów wyjściowych/pantofli ale nie tylko :)

Dobrze by było gdybym mógł kupić online

29.11.2011 17:01
2
odpowiedz
zanonimizowany498149
105
Senator

chlUP

29.11.2011 18:15
Imak
3
odpowiedz
Imak
128
Senator

Pewnie zostanę zjechany, ale zaproponuję, byś nawoskował spodnie sam. Kup dziesięć dziesięciopaków świeczek, starą, niezabudowaną wannę, nalej wody na 1/3 jej pojemności, wode nagrzej do temperatury ok. 80 stopni, wrzuć wszystkie .świeczki, mieszaj to jakimkolwiek przedmiotem aż do rozpuszczenia świec, przestań grać wodę, wrzuć spodnie do wanny i poczekaj dziesieć minut obracając je co jakiś czas i mieszając wodę. Po upływie podanego czasu wypuść wodę i wyjmij spodnie, które opłucz jak trochę ostygną, a jak wyschną całkowicie wypoleruj je bawełnianą ścierką.

Ja tak to widzę.

A jeśli chodzi o kupowanie, to polecam poszukać w sklepach ZARA, o ile w pobliżu twojego domu jest tego typu sklep. Jeśli nie ma, to polecam czekać na wypowiedzi innych użytkowników.

29.11.2011 18:17
4
odpowiedz
zanonimizowany498149
105
Senator

...pierwszy punkt pominę :p

Jesli chodzi o sklepy ZARA to go nie ma a jechac 100km nie mam czasu, otrzebuje sklepów interentowych :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl