Szukam dobrych markowych spodni "wax" - pomoc? :)
Hej. Prosze Was o pomoc w znalezieniu spodni z efektem wosku, takch lekko świecących jak te np
Dobrze by było gdyby to były te co podałem ale inne marki tez moga być. Spodnie muszą pasować także do butów wyjściowych/pantofli ale nie tylko :)
Dobrze by było gdybym mógł kupić online
chlUP
Pewnie zostanę zjechany, ale zaproponuję, byś nawoskował spodnie sam. Kup dziesięć dziesięciopaków świeczek, starą, niezabudowaną wannę, nalej wody na 1/3 jej pojemności, wode nagrzej do temperatury ok. 80 stopni, wrzuć wszystkie .świeczki, mieszaj to jakimkolwiek przedmiotem aż do rozpuszczenia świec, przestań grać wodę, wrzuć spodnie do wanny i poczekaj dziesieć minut obracając je co jakiś czas i mieszając wodę. Po upływie podanego czasu wypuść wodę i wyjmij spodnie, które opłucz jak trochę ostygną, a jak wyschną całkowicie wypoleruj je bawełnianą ścierką.
Ja tak to widzę.
A jeśli chodzi o kupowanie, to polecam poszukać w sklepach ZARA, o ile w pobliżu twojego domu jest tego typu sklep. Jeśli nie ma, to polecam czekać na wypowiedzi innych użytkowników.
...pierwszy punkt pominę :p
Jesli chodzi o sklepy ZARA to go nie ma a jechac 100km nie mam czasu, otrzebuje sklepów interentowych :)