czesc polecacie jakies tanie noclegi, tak do 50zł/os. ? Wiem, ze jest jescze troche czasu do sylwestra, ale chcialbym sie wstepnie zorietowac. Mam nadzieje ze sie cos znajdzie w tej cenie w okresie sylwestrowym.
Ahahahaha sylwester w zakopcu to kilka stow za 3 dni od osoby :-) zapomij o normalnych cenach
Taaa? czyli średnio jakie ceny sa noclegow od os.?
I ta sugestia że coś fajnego może być jeszcze wolnego... Jak 3tyg. temu rezerwowałem na teraz coś Szczyrku to był spory problem. Sylwester... Zakopane...
gl&hf
Ale nie mówię że to niemożliwe, tylko jedna rada- lepiej zacznij od razu dzwonić po pensjonatach, co z tego że za 2 dni ktoś Ci coś poradzi skoro będzie zarezerwowane, albo będzie miejsce tylko dla jednej czy dwóch osób.
Trochę już późno na sylwestra w Zakopanym, ale za 150zł/os musisz liczyć jak nic (i to minimum 3 doby trzeba brać), o ile coś znajdziesz jeszcze.
Standard 3 dni 2osoby z posiłkami 1000 zł
to mnie zagięliście, a jak z innymi miejscowościami?
conic -> kilka lat temu jak coś szukałem w październiku na sylwestra w górach to była straszna lipa, wszystko zajęty. Najlepszy sposób to telefon w dłoń i dzwoń jutro gdzie popadnie po pensjonatach to się zorientujesz w sytuacji. Ale będzie ciężko. Powodzenia!
Chłopie ZA PÓŹNO jak na sylwka.Trzeba zmawiać co najmniej pół roku wcześniej.A nie w Listopadzie prawie.Teraz w okolicach Zakopanego na 100% nic nie znajdziesz.
Trochę mnie rozbawiło że piszesz że trochę czasu zostało do sylwka kiedy już teraz zająć miejsce w Zakopcu graniczy z cudem.Tak jak mówię na przyszłość już pół roku wcześniej planuj sylwka w górach.
ehh no dzięki Wam za odpowiedz, na przyszłość będę wiedzieć. Mimo wszystko w pon. próbuje podzwonic i zobaczyc
Jestem z tych okolic (Nowy Sącz-Stary Sącz) .W poprzedniego sylwka kumpel załatwiał nam pensjonat w Czerwcu i właściciel już miał zarezerwowane pokoje na sylwka (akurat sylwester w Zakopanem wydawał się na "papierze" super a był to jeden z najgorszych sylwestrów jakie spotkałem poprostu głupi klimat).A nteraz w Listopadzie znaleźć jakieś miejsca to CUD.