Świąteczny awatar edycja 2019
To już chyba najwyższy czas aby tradycji stało się zadość również w tym roku. Ktoś zapyta jaka tradycja? A taka, że na czas świąteczny przyozdabiamy swoje awatary w najróżniejsze świąteczne dodatki :)
Osobiście mam zachowany swój z poprzednich edycji, ale na pewno znajdzie się ktoś, kto takowego nie posiada, a chciałby mieć. Tak więc jeśli ktoś czuje się na siłach, a domyślam się że w naszym gronie mamy paru speców od grafiki - podsyłajcie swoje awatary i przerabiajcie wedle własnych pomysłów :)
Ciężko będzie chyba mój przerobić świątecznie, ale jeśli się ktoś podejmie, to bardzo proszę ;p
Przez 2 ostatnie lata żadnych świątecznych awatarów nie było, tylko ja miałem a teraz to nagle znowu cały wątek ze świątecznymi awatarami i przeróbkami wraca? Teraz to mam w nosie już!

Jeśli komuś się będzie chciało - stary kompan Bezimiennego nawet odświętny strój założył pod przeróbkę :)
Możesz otworzyć obrazek bez napisu gola - wystarczy nie klikać na niego lewym, a prawym -> otwórz grafikę w nowej karcie :)
Ale wrzucam linka gdzie znalazłem ten obrazek: https://vignette.wikia.nocookie.net/gothic/images/a/a8/Diego_%28G2%29_%28by_Jao98%29.png/revision/latest/scale-to-width-down/190?cb=20130902140230&path-prefix=pl

A i ja poproszę jeśli ktokolwiek się podejmie :) Można zmienić paletę barw na czerwoną coby pasowało do czapki ale przyjmie jakiekolwiek świąteczny design.
Teraz sobie zdałem sprawę że mogłem zostawić Grzgorza zielonego. Mielibyśmy fajne nawiązanie do Grincha. No nic :p
O kur*@a toż to złoto <3 Dziękuję ślicznie! Wesołych Świąt.
Swojego avatara kleiłem z paince. Kiedyś był sam batman, a z czasem dodawałem jakieś pierdółki. Jak komuś się chce, to niech narzuci mi ładną czapkę ;D.
Ja jestem wybitnie nie świąteczny z wyglądu. Na helloween to się nadaję, ale nie na mikołaja ;)

Poproszę o czapkę dla pana kolombo
a ja tradycyjnie nie zmieniłem od 2010 roku i padło szczęśliwie, że miałem wtedy ustawiony świąteczny ... także jestem gotów na święta!

A i owszem. Wygląda na to, że tylko ja to robię. Czapka elfa i laska cukrowa do kompletu:
Raz proszę!
spoiler start
Dziękuje Bardzo :)
spoiler stop
A dałoby się mojemu psiakowi jakoś umieścić zakrwawionego czerwonego grubasa w pysku?
Lub zrobić coś, co nie będzie słodziutkie do bólu zębów?
Nie mam jakoś innego pomysłu, jak go przerobić. :(
Pewnie za dużo wymagam, ale zobaczywszy ten wątek, nie mogłem się oprzeć. :x
W każdym razie czapeczki nie chcę. :x
Generalnie stałoby to chyba nieco w sprzeczności z założeniami nadchodzących świąt. Nie mam pomysłu na tę chwilę.
Generalnie stoi w sprzeczności co do ogólnych założeń, zgadzam się, ale mi chodzi o moje założenia. ;)
No i Cerbis, jeśli to ma zająć dużo pracy i czasu, to wiadomo, że niczego nie wymagam, jakby co. Uda się, będzie miodzio, nie da się, też będzie ok. :)
Tutaj proponuję doczepić brodę i napis Coca-Cola. Przerobimy tego cosia w tira Coca-Coli.

Poproszę dla mojego Wiesia o czapajkę albo cosik, żeby było czuć magię świąt. (Jeśli to nie problem).
Z góry dziękuję :-)
A i mnie w czapkę Mikołaja ubierzcie.
Dziękuję.
Ale pobierz sobie z linka, nie z załącznika. Nieco lepsza jakość i brak adresu GOLa. :)

Ok
Edit: Ale nie ma tam mojego avatara. Jak wybrałem download to ściągnęło mi - - >
Hm, sprawdziłem kilka razy na różnych przeglądarkach i to jest na pewno twój avatar... Może spróbuj wyczyścić cookies i pobrać raz jeszcze. Jestem pewny, że to właściwy link.
Ok mam. Jeszcze raz dzięki.
Ciekawe co byście z moim zrobili, Swoją drogą komuś tu się chyba nieźle nudzi :)
Na chwilę obecną będę już musiał niestety wstrzymać przyjmowanie zleceń na świąteczne avatary, więc jeśli znajdzie się ktoś inny, to jak najbardziej może mnie w tym procesie zastąpić. :)
Dostałeś za to gwiazdkę, więc teraz nie uciekaj. :) Teraz kto chce to taki twój "obowiązek", aby zadowolić golowiczów.
No proszę proszę gwiazdeczka się trafiła. Chyba że wcześniej nie zauważyłem.
Ewentualnie mogę przejąć pałeczkę :P Przez lata zajmowałem się robieniem avatarów i sygnaturek na pewnym forum - myślę, że coś tam jeszcze pamiętam ;)
I Łyczek dostał piątą gwiazdkę przy okazji: https://www.gry-online.pl/forum/gwiazdki-premiujemy-najlepszych-najnowszy-1/z7d94787?N=1
Halo halo a gdzie dla mnie za inicjatywę? :D Just kiddin oczywiście, gratulacje Cerbis, gwiazdki wcześniej przy nicku nie było :)
Huh, dzięki za miłe słowa. Żeby nie było, jeszcze przed dostaniem tej gwiazdki stwierdziłem, że muszę przystopować. Oczywiście, jeśli znajdę czas, to z chęcią coś jeszcze wam przerobię, ale po prostu w ciągu kilku następnych dni nie dam rady.
Tak jak wspominałem - mogę pomóc ;) O gwiazdkę się nie ubiegam, ale chętnie odkurzę fotoszopę :P
Jeżeli ktoś jeszcze będzie chciał, to zapraszam - parę awatarów przerobić jeszcze mogę.
Ale masz talent, w jakim programie przerabiasz obrazki?