Steelseries Rival przyciski
Od 3 dni mam myszkę wyżej wymienioną wszystko ok, prócz przycisków.. Prawy działa głośniej i trzeba go mocniej wciskać od lewego, lewy delikatny i taki jaki powienien być. Mogę coś z tym zrobić czy odsyłać do sklepu myszkę? Bardzo mnie to irytuje.
Nic nie zrobisz. Na pclab jest test tej myszy i napisano "
"Niepokojące jest to, że gdy się potrząśnie myszą, słychać, jakby coś w niej latało. Śmiało byśmy przyjęli, że to wadliwy egzemplarz, ale podobny problem zauważyło wielu użytkowników. W sieci mówi się również o zahaczaniu jeden o drugiego przycisków głównych podczas wciskania. Akurat w naszym egzemplarzu stykają się, ale nie zahaczają o siebie, i to nawet wtedy, gdy celowo się je wciska nieco na skos."
u mnie nic nie lata w środku tylko strasznie irytuje to że jeden przycisk wciska się mocniej a drugi lżej, pierdole odsyłam do sklepu.
Tak jak napisano. Chyba prawy przycisk zahacza o drugi.
nie nic nie zahacza, po prostu lewy przycisk chodzi głośniej i ciężej go wcisnąć a prawy lekko idealnie. nawet jak palec jest w miejscu gdzie jest ten spust pod spodem to jest tak samo.. nie wiem czym jest to spowodowane ale irytuje mnie to bardzo i niestety będę musiał mysz zwrócić :/ może jakby się poszperało we wnętrzu to coś by pomogło ale póki jest gwarancja to nie będę ryzykował, wolę zwrócić.