Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: STEAM problem.

28.06.2011 13:02
1
Gam3r
28
no nieźle

STEAM problem.

Witam. Mam problem ze steam. Dokladnie taki, ze nie moge sie 'zalogowac' do listy znajomych. Jak włączę Społecznośc, widze, ze jestem zalogowany, a i znajomych tez widac. Ale jak chce do kogos napisac, i wlaczam zakladke 'znajomi' powajawia mi sie taki komunikat : 'Nie mozna nawiazac polaczenia z serwerami steam. Steam bedzie ponawial proby polaczenia dopowki usluga nie zacznie dzialac. Nikt z moich znajomych nie ma tego problemu. Prosze o szybka odpowiedz.

28.06.2011 13:08
Sky Angel
2
odpowiedz
Sky Angel
75
Semper Paratus

Jeżeli Twój internet działa bez zarzutów to problem leży po stronie Valve, 5 min i powinno być ok.

28.06.2011 13:14
3
odpowiedz
Gam3r
28
no nieźle

Powinno.. Internet dziala tak jak powinien, a na rozwiazanie tego problemu czekam od 11, wiec raczej nie 5 min. Moze cos po mojej stronie jest nie tak ? Bo w sumie to wszyscy moi znajomi mowia, ze wszystko im dziala..

28.06.2011 13:28
Sky Angel
4
odpowiedz
Sky Angel
75
Semper Paratus

Czasami 5 min a czasami dłużej;) Nie ma reguły. Aczkolwiek jeżeli tylko "friendsy" ci nie działaja, to nie szukałbym winy po Twojej stronie. Musisz czekać i może spróbuj się przelogować, zrestartować steam etc

28.06.2011 15:18
5
odpowiedz
Gam3r
28
no nieźle

Czekałem.. Jakoś się samo naprawiło. Nie mniej jednak czekałem dość długo.. Ale dzieki za pomoc :P

Forum: STEAM problem.