Steam - płatność.

Forum Komputery
Odpowiedz
25.08.2011 14:19
1
odpowiedz
zanonimizowany413539
15
Centurion

Steam - płatność.

Yo. Zamierzam się na korzystanie ze steama, jednak nie mam ani nie zamierzam narazie wyrabiać karty debetowej/płatniczej, bo za to raczej będę musiał dodatkowo płacić. A nie mam narazie dochodu żeby to robić.

W związku z tym, czy jest możliwość, żebym np. przesłał zwykłym przelewem sobie pieniądze na konto paypal, i potem z tego konta z paypala by steam zabierał kasę na zakupy? Kiedyś czytałem że tak mozna zrobić, tylko nie wiem na ile to jest jeszcze aktualne i gdzie takie coś ustawić ;) Prosiłbym o pomoc ludzi, którzy tak już robili. Pozdro.

25.08.2011 14:20
2
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Tak, możesz płacić przez paypala.

25.08.2011 15:07
3
odpowiedz
zanonimizowany61948
99
Legend

Ewentualnie masz jeszcze alternatywę w postaci wirtualnej karty kredytowej, jest bezpieczna i bezpłatna, działa podobnie jak paypal choć przydaje się w znacznie większej ilości miejsc (np w komórkowych sklepach mobilnych typu AndroidMarket). Wada - wpłata na konto takiej karty obciążona jest złotówką. Ale można wpłacić raz na dłuższy czas i korzystać za darmo.

25.08.2011 15:17
aope
4
odpowiedz
aope
215
Corporate Occult

Jest również PaySafeCard. To kupony o nominałach 20/50/100, które kupujesz w sklepie a następnie możesz nimi płacić na Steam.

25.08.2011 16:52
5
odpowiedz
zanonimizowany413539
15
Centurion

okej, podziękował za odpowiedzi.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl