Steam nie chce uruchomić gry..

Forum Komputery
Odpowiedz
27.10.2012 20:39
1
odpowiedz
KreeSPL
1
Junior

Steam nie chce uruchomić gry..

A więc do rzeczy. Kupiłem sobie niedawno dwie gry: "Sleeping Dogs" oraz "Just Cause 2". Kupiłem je przez allegro jako steam kod(czyli key który aktywujemy poprzez steam). Wszystko gitez malina no i ściąga się. Po ściągnięciu obu gier nastąpił problem. Chciałem uruchomić grę lecz steam stawiał opór i nie miał ochoty jej uruchomić. A do rzeczy po naciśnięciu "Graj" steam pokazuje wszystkim moim znajomym na steamie, że aktualnie gram w tą grę(czyli wokoło naszego awatara świeci się na zielono) lecz po ok. 1,5 sec te zielone znika no i nawet gra nie zostaje uruchomiona.. Oczywiście reinstall steama, gier x2 razy nie pomogło. Wiem, że zawsze się pisało co mam w środku komputera lecz pisze to na laptopie i nie pamiętam co tam mam. A inne gry typu "Killing Floor" działają i normalnie się uruchamiają. Także kupiłem je przez allegro jako key do steama. Ma ktoś pomysł co by tu zrobić? :)

27.10.2012 20:44
2
odpowiedz
zanonimizowany756363
38
Konsul

Za słaby laptop. Killing Floor to gra oparta na silniku z 2004 roku więc nie dziwne że poszła. Reszta gier może wymagać lepszej grafiki. Na moim laptopie np. MDK HD się nie odpala bo mam wersje OpenGL 2.2 zamiast 3.0

27.10.2012 20:49
3
odpowiedz
KreeSPL
1
Junior

Ja pisze ten post na laptopie a chodzi mi, że nie pamiętam co mam w komputerze ;O

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl