Steam i CS 1.6 - problemy

Forum Komputery
Odpowiedz
01.09.2011 12:02
hubercik015
1
odpowiedz
hubercik015
106
Puste pole

Steam i CS 1.6 - problemy

Witam! Dawno temu kupiłem na allegro CS 1.6. Chwile pograłem i o nim zapomniałem. W międzyczasie zrobiłem formata. Wczoraj zainstalowałem od nowa Steam i CS. Po instalacji itd włączam CS i wchodzę w ustawienia. I to pierwsze moje zdziwienie. W nicku gracza widnieje PLAYER a nie nick który podawałem w steam razem z obrazkiem. No ale mówię ok. Poustawiałem wszystko i chce poszukać serwerka. a Tu kolejny problem. Ani jednego serwera. Po dodaniu jakiegoś serwera z netu do ulubionych grać mogę jak najbardziej ale serwera żadnego nie znajduje. No i kolejny problem to ping i związane z nim ścinki. Mam Neo 10mb. Ping w pomiarach na speedtest i na innych stronach to 10-25. W CS ping bardzo skacze. Jest moment, że gram 15-20min na pingu 15-30 a po chwili zaczyna się gra zacinać, patrzę ping a tam 150+.

Proszę o jakieś porady dotyczące tych problemów.

01.09.2011 14:13
Psycho16
2
odpowiedz
Psycho16
140
Redhead Lover And User

co do player'a - normalka, jak gre masz swiezo zainstalowana.
Druga sprawa - lista serwerow - troche sie aktualizuje - wiec tez normalka.
I jezeli robiles dopiero co formata - windows sciaga pewnie aktualizacje w tle - wiec mozliwe ,ze ping tak sakcze. Sam u siebie w domu mialem zdziwko jak gralem i ping mi skakal z ~5-10 na 150-400... okazalo sie ,ze aktualizacja w tle ;)

01.09.2011 15:11
hubercik015
3
odpowiedz
hubercik015
106
Puste pole

A co z tym playerem? Kiedy to się samo ustawi? Zawsze jak wciskałem Tab, żeby spr listę graczy itd to miałem obrazek i swój nick. Teraz nie ma obrazka i nick PLAYER.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl