Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Starfield w promocji - kupić - nie kupić?

Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz
01.10.2026 20:27
sakkra
1
odpowiedz
sakkra
89
Generał

Starfield w promocji - kupić - nie kupić?

W psstore jest promocja na starfield za 125pln i zastanawiam się czy kupić czy nie kupić. Grałem na samym początku i mi się nie podobało i zastanawiam się czy zmieniło się na tyle że warto dać drugą szansę? Wiem że to nie jest najlepsza gra ale mam ochotę na Bethesdową grę.

Brać za tyle? Opłaca się?

01.10.2026 21:13
DexteR_66 (UrBan_94)
2
1
odpowiedz
DexteR_66 (UrBan_94)
23
Wędrowiec Świtu
MAX

Za 50 zł, to owszem - za tyle, to nie. Nic się tam praktycznie nie zmieniło, jak Ci się nie spodobało za pierwszym razem, to będzie tak samo i teraz.

Forum Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl