Jak myślicie czy według was wyjdzie kiedyś i czy w ogóle wyjdzie SWFU3 ?
Wakacje...
Póki co nic nie wiadomo. Dobre zakończenie dwójki mówi, że pewnie trójka się pojawi, ale to zależy już od twórców.
I biorąc pod uwagę tendencję w poprzednich dwóch odsłonach SW: TFU 3 będzie miała 2 godziny gameplay'a :P
Sam nie wiem... O ile jedynka była świetna, to dwójka taka sobie (wnioskuję z opinii, bo sam nie grałem) i za dużo na siebie nie zarobiła, tak więc nie wiadomo czy będzie im się opłacało robić trójkę (no bo przecież, jak niewiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę).
Mnie osobiście 1 bardzo się podobała, ale 2 już średnio... Dwójkę zrobili zbyt krótką i to przede wszystkim nie spodobało się graczom. A co do samej 3 to sam nie wiem jak w zeszłym roku była początkowo ta wrzawa, że LucasArts rozważa produkcję SWFU3 to byłem pewien, że co się szykuje, ale teraz jak nie podają żadnych informacji i nie ma żadnych przecieków to według mnie raczej nie będzie.
Jak myślicie czy według was wyjdzie kiedyś
Na pewno.
i czy w ogóle wyjdzie SWFU3 ?
Nie sadze.
Żartujesz jeszcze 2 dlc nie wydali a co dopiero 3 części kolejne dlc powinno być zwłaszcza po tym jak się zakończyło pierwsze. 3 część prawie na pewno będzie bo zakończenie otwiera furtkę no i muszą jakoś kanonicznie wytłumaczyć odejście starkillera.Prawdopodobnie skończy się to jego śmiercią albo happy endem i osiedlą się z juno na jakiejś planecie co jest mało prawdopodobne gdyż vader nie odpuści mu chyba że ukryją się tak jak yoda.
[5] TFU było dobrym slasherem z dobrą fabułą TFU II jest dobrym slasherem z średnią fabułą
Co prawda wydali jeden DLC do 2 Endor, ale na PC jak do tej pory się nie doczekaliśmy i nic się nie zapowiada, że w najbliższej przyszłości się doczekamy.
Łoker men ---> A skąd wiesz, że będzie jeszcze jeden DLC i jaka jest pewność, że wydadzą go na PC?
Oczywiście że ta gra wyjdzie.Druga część została specjalnie zaprojektowana aby można było ją kontynuować. Ci którzy grali w jedynkę niech sobie przypomną jak się zakończyła. Wtedy również były wątpliwości co do pojawienia się kolejnej części. A te całe wątpliwości rozsiewane przez firmę EA i inne które to tworzyły były tylko po to aby rozbudzić ciekawość mediów. Im większa popularność, tym więcej osób kupi produkt. Ja również nie mogę się doczekać 3 bo mam obydwie części i przechodzę je już chyba 20 raz. ]
Pozdrawiam fanów
Oczywiście że ta gra wyjdzie.Druga część została specjalnie zaprojektowana aby można było ją kontynuować.
To, że gra została tak zaprojektowana to nie znaczy od razu, że powstanie kolejna część. Choćby takie Advent Rising. Miała być trylogia, powstała tylko jedna część. Pierwsza część strasznie ujowo się sprzedała i tak seria skończyła się na pierwszej części. A szkoda, bo jedynka była naprawdę dobrą gierką.