Czy da się coś zrobić z tymi byłymi członkami monotolitu oprócz tego aby ich polecić powinności albo wolności bo mam atut strażnik równowagi tzn że jestem neutralny i oni mi nie ufają a chcę tego ich przywódcę do prypeci zabrać
Przywódca Monolitu pójdzie z tobą do Prypeci tylko wtedy, kiedy zapewnisz im schronienie, czyli jak wstąpią do Wolności lub Powinności.
już jestem w prypeci niestety nie mogłem zabrać kolesia cholerne niedopracowanie twórców
teraz mam problem z kolesiem który ma gaussa padam na 1 hita od skur normalnie no problem tylko że ja chcę żeby ci 3 kolesie przeżyli bo wtedy lepsze zakończenie a jak zacznę rozwalać z 2 strony kolesi to ten z innej strony gine a jak z innej strony to znowu ten po 2 stronie ginie utrzymanie ich przy życiu jest chyba praktycznie niemożliwe
U mnie wszyscy zginęli. Może i się da utrzymać ich przy życiu, ale mi się nie chciało bawić z tym zadaniem :) Kiedyś chyba nawet widziałem filmik na YouTube z dobrym zakończeniem tego wątku.
yupi udało mi się ukończyć na weteranie niby nie osiągnięcie ale wszystkie bydlaki przeżyły oprócz biednego porucznika ale zakończenie dobre spróbuje jeszcze go uratować żeby mieć pełne dobre zakończenie:)
Odświeżam temat ze względu że znowu jesteś w tym miejscu tym razem już poziom trudności mistrz.Jest może jakiś kod na te pda które można oddać frakcjom lub sowie bo konsola jest. Zamierzam oddać 1 pda przywódcy frakcji i przyjmie kolesi z monolitu potem sobie go kodem dodać i oddać sowie resztę zgarniając profit obrońca równowagi.
2.Jak to mniej więcej wygląda z tymi zniżkami jak mamy atut przyjaciel wolności,powinności,obrońca równowagi?
Ew czy jest jakiś mod usuwający tą niedogodność że możemy wysłać ich tylko do powinności albo wolności?
Udało mi się osiągnąć obrońce równowagi i przyłączyć do gości z monolitu do frakcji i to bez kodów czy podłych oszustw:D
Gdy zebrałem już wszystkie informacje i pda które można oddać frakcjom pokapowałem flinta powinności można też chyba wolności stali się zieloni na mapie wróciłem do janowa poinformowałem gonta o filncie i sprzedałem pda sowie dostałem profit obrońca równowagi wróciłem do janowa zagadałem do przywódcy powinności a ten ich przyjął
w ten sposób można osiągnąć profit obrońca równowagi i przywódca