Średni kanał

Forum Moje Video
Odpowiedz
25.02.2026 19:14
1
odpowiedz
Antyludzki
0
Junior
Wideo

Średni kanał

Cześć wszystkim!

Z ciekawości chciałbym pokazać Wam moją twórczość jaką rzeźbię na YouTube. Treści raczej średnio lubiane przez algorytmy.
Tematyka pokręcona, trochę unikalna. Są ThinkPady, Polonezy, relacje ze Złombolu wraz z szykowaniem auta do podróży np wokół Bałtyku, druciarstwo, zloty karawanów pogrzebowych oraz wiele więcej mało ciekawych tematów ;)
Wszystko montowane przeważnie na 30%, średnio czyli wspaniale, ale czasem zdarza się, że wyjdzie nieco lepiej (na szczęście rzadko ufff)

Generalnie kanał prowadzony od 5 lat, normalny człowiek już dawno dałby sobie z tym spokój... ale nie my :D
Stąd można śmiało powiedzieć, że treści robione są z czystej pasji (albo masochizmu)
Główny cel prowadzenia kanału (który udało się osiągnąć) to zebranie drobnej społeczności widzów i dzielenie się z nimi chorymi pomysłami na jakie czasem człowieka najdzie ;)

Zlot karawanów pogrzebowych
youtu.be/G0p9HdBz6NI?si=tlcBxe70JPqhynse

Rzeźbienie karawanu na rundę do Norwegii
youtu.be/qrbH6V9fG70?si=Nq8Y9oXPNDB7bCaf

Relacja z III Rozruchu w Stanisławowie (Zlot starszych aut)
youtu.be/KQOnR9ExVuc?si=X1bTOYKX7Nhba9hP

Losowy materiał o ThinkPadach
youtu.be/dV0VaVi2KTY?si=gdxAXIAl-rhTM50P

Relacja z Rajdu Koguta
youtu.be/JUBzrZaP0O0?si=yUlmx4JXXciMucD6

Watomierz (plus stół do prezentacji czegoś zrobiony z mikrofalówki)
youtu.be/IczzB2fnHas?si=b9m0G8RsI9AOVZ_J

Ps. Jeśli post będzie źle ułożony to postaram się poprawić po publikacji. Ostatni raz na forach pisałem z 11 lat temu :)

Edit, niestety nie mogę sprawić, by linki otwierały się poprawnie. Wklejone linki zmieniają się w [link] i trochę nie wiem jak to poprawić.
Edit,2 linki bez http

post wyedytowany przez Antyludzki 2026-02-25 19:49:14
25.02.2026 19:42
cswthomas93pl
2
odpowiedz
1 odpowiedź
cswthomas93pl
157
Legend

Wklej linki bez http

25.02.2026 19:49
2.1
Antyludzki
0
Junior

Znalazła się dobra dusza :)
Dziękuję, linki są już widoczne.

25.02.2026 20:18
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
23
GIT GUD or die trying

Malo jest kanalow i tworcow dajacych z siebie cale 30%.

Warto to docenic, wiec obejrze sobie cos pozniej. ;)

25.02.2026 20:40
hopkins
4
odpowiedz
hopkins
233
Zaczarowany

W koncu cos orginalnego na tym forum, a nie jakies lets pleje.
Obejrzalem caly zlot karawanow i montaz chaotyczny w cholere, ale przyjemnie sie ogladalo.
Dwa lata temu chyba widzialem Zlombola w Szwecji :)

Forum Forum Moje Video
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl