Sprzedaż na Steam.

Forum Komputery
Odpowiedz
10.03.2016 13:38
1
odpowiedz
zanonimizowany929357
21
Chorąży

Sprzedaż na Steam.

Witam chciałem dziś sprzedać 2 skrzynki do CS'a na rynku steam, ale pisze mi że aukcja wstrzymana i pisze coś o steam guard więc zrobiłem to na telefonie i teraz na telefonie na steam guard mam jakiś kod na górze i on co chwilę się zmienia a przedmiotów nadal nie mogę sprzedać. Co mam zrobić?

10.03.2016 13:43
2
odpowiedz
1 odpowiedź
zanonimizowany30338
137
Legend

W mobilnej appce wejdz w powiadomienia i autoryzuj sprzedaz.

10.03.2016 14:21
2.1
zanonimizowany929357
21
Chorąży

Dalej nie wiem bo w powiadomieniach mam komentarze przedmioty zaproszenia prezenty a przedminoty sa wystawione ale caly czas sa w zakladce moje oferty oczekujace na potwierdzenie a w apce sa potwierdzenia ale pisze mi ze nie mam do potwierdzenia nic

10.03.2016 20:43
3
odpowiedz
zanonimizowany929357
21
Chorąży

ok udalo mi sie to ogarnac i juz wiem jak to potwierdzic tylko ze gdy proboje (musze na telefonie potweirdzac) wyskakuje blad ze na moim urzadzeniu jest blad czasu czy cos takiego prosze pomozcie

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl