Mam same pozytywne komentarze za gry
Mogłem jedynie dodac że stan idealny, zdjęcie coś się nie chciało przesłać na maila
Generalnie robiłem to późno..
Zwracam uwagę, bo sam siedzę w handlu, a widząc taką aukcje z automatu jadę dalej.
Taka rada, bo prawdziwe zdjęcia to chyba rzecz najważniejsza, ludzie lubią widzieć co kupują.
Ja tam pierwsze co sprawdzam to komentarze, jak są pozytywne to biorę zawsze
Gorzej jak ktoś ma mieszane komentarze
Ja się zgodzę z cswthomas93pl - zdjęcie to jedno, bardzo ważna rzecz bo informuje o tym czy mówimy o kompletnym wydaniu a nie na przykład samej płycie w zamiennym pudle, ale brak opisu stanu gry to dla mnie automatyczny sygnał żeby olać aukcję kiedy mówimy o używanych grach. Bo mogę dostać zarysowaną z każdej strony płytę i potem sprzedający stwierdzi że przecież w opisie nie wspominał że jest lepiej - a "u niego działa". A i 5 komentarzy to nie jest jakoś dużo żeby tutaj było gwarantem pewnego zakupu i nie trzeba się było starać przy wystawianiu.
@up
Otóż to. Tym bardziej że chodzi o używane rzeczy.
Zdjęcie poglądowe też może się różnić od oferowanego towaru, czyli np. zamiast pudełka premierowego można dostać jakąś reedycje, szczególnie wtedy, kiedy ktoś wystawia większą ilość sztuk.
Życie nauczyło mnie, żeby nie patrzeć tylko na komentarze, bo dwa razy w ten sposób się naciąłem mimo że sprzedawca od X lat funkcjonował prawidłowo o czym świadczyły oceny i komentarze.