Sprzedam gitarę Gibson Les Paul Studio
Jak w tytule. Gitara z roku 2011, całe oprzyrządowanie stockowe - przystawki 490R i 498T (czyli te same, które są montowane w Customach), mostek tune-o-matic i klucze Gibsona w stylu Vintage.
Technicznie nie różni się od droższych modeli, oprócz tego, że nie posiada bindingu i masy perłowej w markerach. Po regulacji u lutnika. Sprzedam za 3800zł.
Gitarę sprzedaję, ponieważ trochę zmieniło mi się zamierzenie na temat, jaką muzykę chcę grać i uznałem, że poszukuję czegoś z singlami.
Moze bym kupił, jakby miała inny kolorek ^^, bo czarny gibson, to brzydki gibson ^^ nie żebym był rasistą czy coś, po porstu mój gust : )
Nie uważasz, że to minimalnie za drogo? Za 4200 można mieć już nowego...
Od kiedy to nowe gitary sa lepsze od uzywanych ?
Używane są o tyle lepsze, o ile tańsze ;]
A wiosło swoją drogą, zacne.
Jakbyś sprzedawał w okresie wakacji, to może bym się zainteresował.
Teraz brak funduszy.
Nie wiem czy jesteś zaznajomiony z prawami rynku, ale zazwyczaj towar używany jest tańszy :).
Żeby mi ktoś fajnego amerykańskiego tele sprzedał po dobrej cenie... :(
A wiosło swoją drogą, zacne.
Jakbyś sprzedawał w okresie wakacji, to może bym się zainteresował.
Teraz brak funduszy.
Gitara jest świetna i najchętniej bym ją zatrzymał, ale mam okazję kupić amerykańskiego Deluxe Strata prawie dwa tysiące taniej, niż normalną cenę i to nówkę, a nie mam tyle kasy, żeby mieć oba :/
Nie wiem czy jesteś zaznajomiony z prawami rynku, ale zazwyczaj towar używany jest tańszy :).
Żeby mi ktoś fajnego amerykańskiego tele sprzedał po dobrej cenie... :(
Niestety realia rynku gitarowego sa troche inne tak sie sklada ... Moge kiedys sie troche nad tym porozwodzic.
Najprostszy przyklad:
http://allegro.pl/fender-american-standard-jazz-bass-gitara-basowa-i2036437179.html
http://allegro.pl/fender-usa-jazz-bass-z-1972-73-roku-geddy-lee-i2080388274.html
ALE musze sie zgodzic, ze jeden rok to troche za malo, zeby gitarka nabrala wartosci.
Propos amerykanskiego tele, to najtaniej kupisz go w ameryce :P