Sprzedam Combat Mission: Battle for Normandy - kolekcjonerka!

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
19.09.2011 10:18
Tlaocetl
1
odpowiedz
Tlaocetl
196
Ocenzurowano

Sprzedam Combat Mission: Battle for Normandy - kolekcjonerka!

http://allegro.pl/combat-mission-battle-for-normandy-steelbook-i1829862449.html

Gratka dla fanów Combat Mission, którzy nie załapali się na zakup Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej.

19.09.2011 10:33
2
odpowiedz
zanonimizowany153971
177
Legend

dziwie ci się, gra jest naprawdę świetna, do tego wywaliłeś kupę forsy, odzyskasz może z 50złoty, gdzie tu sens? a jeśli chodzi o czas na grę, to kiedyś na pewno się znajdzie;)

19.09.2011 11:09
😐
3
odpowiedz
zanonimizowany37078
100
Generał

Fani Combat Mission wymarli. Zabił i ch własnoręcznie Battlefront przy pomocy silnika CM2. Aż się serce kraje co robili z doskonałą serią...

19.09.2011 11:21
Marder
4
odpowiedz
Marder
269
Senator

Bez przesady. Żyją i wciąż grają a Normandia ma klimat i wiele rozwiązań lepszych niż stara seria. Trzeba tylko rozegrać kilka QB, aby się przekonać.

19.09.2011 14:25
5
odpowiedz
zanonimizowany63355
99
Legend

+1

chlip, chlip :(

19.09.2011 14:30
6
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Gdybym nie miał własnej... brałbym.

Co śmieszniejsze, też swojej nie instalowałem od czasu zakupu, jak na razie wystarczy mi stary CMBB. Jak CM:BfN obrośnie w moduły, to zacznę grać, a nawet może i stronkę reaktywuję. ;]

slavo_cc >>> Silnik CMx2 ma się dobrze i tylko malkontenci się defetyzm. Na obecnym etapie gra wydaje się mało interesująca tylko i wyłącznie ze względu ograniczonego teatru działań.

19.09.2011 14:36
7
odpowiedz
zanonimizowany799646
10
Pretorianin

Silnik CM2 to jedna z lepszych rzeczy jakie powstały w ostatnch latach dla wszelkiej maści domowych dowódców. Kompletnie nie rozumiem narzekań na jego temat.

I Shock Force i CMBN są kapitalnymi grami, z zawartością na długie lata. Ja cały czas gram w obie i szybko nie przestanę.

[1]
Cena jest zaporowa, kompletnie nie na nasze warunki. Poza tym skoro się szarpnąłeś 80 dolców na grę przy premierze (wiem, bo sam tyle na nią wydałem;) to chyba Ci na niej dość mocno zależało więc w końcu znajdziesz czas. Ta gra się w ogóle nie zestarzeje (tak jak bardzo mało zestarzały się CMx1) więc choćby i za rok zagrasz. Dojdą łaty, moduły. Ja bym nie sprzedawał takiej perełki.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl