Sprzedam Combat Mission: Battle for Normandy - kolekcjonerka!
http://allegro.pl/combat-mission-battle-for-normandy-steelbook-i1829862449.html
Gratka dla fanów Combat Mission, którzy nie załapali się na zakup Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej.
dziwie ci się, gra jest naprawdę świetna, do tego wywaliłeś kupę forsy, odzyskasz może z 50złoty, gdzie tu sens? a jeśli chodzi o czas na grę, to kiedyś na pewno się znajdzie;)
Fani Combat Mission wymarli. Zabił i ch własnoręcznie Battlefront przy pomocy silnika CM2. Aż się serce kraje co robili z doskonałą serią...
Bez przesady. Żyją i wciąż grają a Normandia ma klimat i wiele rozwiązań lepszych niż stara seria. Trzeba tylko rozegrać kilka QB, aby się przekonać.
+1
chlip, chlip :(
Gdybym nie miał własnej... brałbym.
Co śmieszniejsze, też swojej nie instalowałem od czasu zakupu, jak na razie wystarczy mi stary CMBB. Jak CM:BfN obrośnie w moduły, to zacznę grać, a nawet może i stronkę reaktywuję. ;]
slavo_cc >>> Silnik CMx2 ma się dobrze i tylko malkontenci się defetyzm. Na obecnym etapie gra wydaje się mało interesująca tylko i wyłącznie ze względu ograniczonego teatru działań.
Silnik CM2 to jedna z lepszych rzeczy jakie powstały w ostatnch latach dla wszelkiej maści domowych dowódców. Kompletnie nie rozumiem narzekań na jego temat.
I Shock Force i CMBN są kapitalnymi grami, z zawartością na długie lata. Ja cały czas gram w obie i szybko nie przestanę.
[1]
Cena jest zaporowa, kompletnie nie na nasze warunki. Poza tym skoro się szarpnąłeś 80 dolców na grę przy premierze (wiem, bo sam tyle na nią wydałem;) to chyba Ci na niej dość mocno zależało więc w końcu znajdziesz czas. Ta gra się w ogóle nie zestarzeje (tak jak bardzo mało zestarzały się CMx1) więc choćby i za rok zagrasz. Dojdą łaty, moduły. Ja bym nie sprzedawał takiej perełki.