Sprzedam Combat Mission: Battle for Normandy - kolekcjonerka!
http://allegro.pl/combat-mission-battle-for-normandy-steelbook-i1829862449.html
Gratka dla fanów Combat Mission, którzy nie załapali się na zakup Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej.
dziwie ci się, gra jest naprawdę świetna, do tego wywaliłeś kupę forsy, odzyskasz może z 50złoty, gdzie tu sens? a jeśli chodzi o czas na grę, to kiedyś na pewno się znajdzie;)
Fani Combat Mission wymarli. Zabił i ch własnoręcznie Battlefront przy pomocy silnika CM2. Aż się serce kraje co robili z doskonałą serią...
Bez przesady. Żyją i wciąż grają a Normandia ma klimat i wiele rozwiązań lepszych niż stara seria. Trzeba tylko rozegrać kilka QB, aby się przekonać.
Gdybym nie miał własnej... brałbym.
Co śmieszniejsze, też swojej nie instalowałem od czasu zakupu, jak na razie wystarczy mi stary CMBB. Jak CM:BfN obrośnie w moduły, to zacznę grać, a nawet może i stronkę reaktywuję. ;]
slavo_cc >>> Silnik CMx2 ma się dobrze i tylko malkontenci się defetyzm. Na obecnym etapie gra wydaje się mało interesująca tylko i wyłącznie ze względu ograniczonego teatru działań.
Silnik CM2 to jedna z lepszych rzeczy jakie powstały w ostatnch latach dla wszelkiej maści domowych dowódców. Kompletnie nie rozumiem narzekań na jego temat.
I Shock Force i CMBN są kapitalnymi grami, z zawartością na długie lata. Ja cały czas gram w obie i szybko nie przestanę.
[1]
Cena jest zaporowa, kompletnie nie na nasze warunki. Poza tym skoro się szarpnąłeś 80 dolców na grę przy premierze (wiem, bo sam tyle na nią wydałem;) to chyba Ci na niej dość mocno zależało więc w końcu znajdziesz czas. Ta gra się w ogóle nie zestarzeje (tak jak bardzo mało zestarzały się CMx1) więc choćby i za rok zagrasz. Dojdą łaty, moduły. Ja bym nie sprzedawał takiej perełki.