Sprzedam 2 bilety do Energylandii (uwaga: ważne tylko dzisiaj / jutro) za 140zł.

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
25.10.2025 09:28
Amadeoosh
1
odpowiedz
Amadeoosh
14
Generał

Sprzedam 2 bilety do Energylandii (uwaga: ważne tylko dzisiaj / jutro) za 140zł.

Prosta sprawa: kupiłem 2 bilety, wybraliśmy się w sierpniu (w ogóle w jakiś randomowy wtorek, nawet nie weekend) i był taki sajgon że nawet nie było sensu wchodzić i jakoś nie udało nam się wybrać drugi raz.

Wiem że szanse sprzedaży są raczej nikłe ale sprzedam 2 bilety za tyle ile obecnie kosztuje jedna wejściówka - jak ktoś chce zaliczyć halloween weekend to chyba niezła cena. W OLXy i inne portale bawić mi się nie chce.

Żona odwieczny zmarzluch więc nam się raczej nie uda.

Kontom z sensownym stażem i nie wykazującym symptomów upośledzenia umysłowego mogę wysłać "w ciemno", tzn. zapłacisz mi dopiero jak już zobaczysz że Cię nie oszukałem i bilet działa.

post wyedytowany przez Amadeoosh 2025-10-25 09:33:34
25.10.2025 17:49
Amadeoosh
2
odpowiedz
Amadeoosh
14
Generał

Pierwszy (i zarazem ostatni) wieczorny bump.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl