Szukam słuchawek dokanałowych do telefonu (Samsung galaxy s).
Cena gdzieś ok 200-300zł z tym, że zastanawiam się czy na telefonie usłyszę różnicę między słuchawkami za te 150zł a 300zł?
Z tego co narazie znalazłem to: Phonak Audeo PFE 012, AKG K370/K390, Sennheiser CX 550.
Czekam na wasze rady :)
Polecam Denon Ah-C360. Słuchawek tych używam i iPodem Nano 6G, i grają świetnie jak na tą cenę. Poza tym, są baaardzo wygodne i mają świetny design (oczywiście jest to kwestia gustu, ale proste, nie krzykliwe, bardzo eleganckie: czego chcieć więcej? :D). Wcześniej miałem A-Jays Three, i nie umywają się one do Denonów.
Denon, to moja tańsza propozycja. Ale jeżeli chcesz wydać całą dostępną forsę, to polecam to:
http://www.bose.pl/index.php?p=prod&id=14
Bose jest firmą całkowicie High-endową, i na pewno się nie zawiedziesz :-)
Te Denonki w sumie kuszą ceną.
Co do Bose to na ich stronie są te same słuchawki w wersji mobile (Bose mobile in-ear).
Czym one się od siebie różnią? Poza tym, że wersja mobile kosztuje 100zł więcej :D
Wersja mobile posiada pilota do nawigacji po menu iPodów, i mikrofon. To jest jedyna różnica, chyba że czegoś nie wiem :-)
Co do Denonów, to przejdź się do najbliższego salonu Denona i ich posłuchaj. W salonach mają powystawiane wszystkie pary słuchawek, które ożna u nich kupić. Można je "przymierzyć" i posłuchać muzyki. No i w salonach Denona sprzedawany jest również sprzęt Bose, więc słuchawki In-ear róównież powinny być dostępne do odsłuchu (jak ostatnio byłem w salonie w Gdańsku, to były).
Aha, no i jako cenową alternatywę dla Bose, polecam również wyższe modele Denona. Jakościowo firma ta nie ustępuje Bose.