Słuchawki do iP4 i iPoda Nano 6G

Forum Technologiczne
Odpowiedz
30.11.2011 20:00
PS3fan
1
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

Słuchawki do iP4 i iPoda Nano 6G

Witam,
Chciałbym kupić przenośne słuchawki do iPoda Nano 6G i iP4. Mam zamiar wydać na nie około 500-600 zł. Myślałem o takich:
http://www.redcoon.p...uchawki-nauszne
Oczywiście mógłbym dołożyc, tę niecałą stówkę, gdyby były tego warte. Ale, jeżeli te Monsterki są złe, to bardzo proszę o inne opcje (słuchawki mają być podobnej budowy co te Beats Solo: drobne, nieduże, mile widziene, ale niekoniecznie, gdyby były składane). Słucham rocka, rapu, czasami trochę popu. Bardzo proszę o pomoc.

30.11.2011 20:29
PrzemoDZ
2
odpowiedz
PrzemoDZ
145
Legend

Link nie działa, ale jeśli to jakieś Monstery, to sobie je od razu odpuść.
Jak do iPoda, to domyślam się że mają służyć jako portable... Czyli w grę wchodzą Zamknięte, lub w ostateczności półotwarte...
Mówisz że Rock i Rap? Zainteresuj się AKG K540. Naprawdę fajne słuchafony z mocnym basem i bardzo fajną średnicą.

Bardzo fajnie grają też Beyerdynamic'i DT770 Pro ale tutaj nie wiem czy te grajki poradziły by sobie z napędzeniem ich- no i nie są to raczej słuchawki "wyjściowe"...

Godne uwagi są też Senny HD380 Pro - choć nie tutaj nie jestem pewien jak się sprawdzą w rocku- mogę jednak zapewnić że wokale i Jazz są na nich genialne ;)

04.12.2011 01:07
PS3fan
3
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

Dokładnie, słuchawki mają być "portable", więc i Beyerdynamic i Sennki odpadają :/ Bardzo interesująco wyglądają te AKG K540, bardzo dziękuje za propozycje :-) A są dla nich jakieś alternatywy w tym przedziale cenowym (oczywiście tylko przenośne)?

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl