Słuchawki do 100zł
Witam. Czy moglibyście mi polecić jakieś dobre słuchawki DOUSZNE (nie dokanałowe), na których mógłbym słuchać muzyki z telefonu. Chciałbym, żeby barwa muzyki była głośna, ponieważ muzyki słucham w każdym możliwym miejscu i momencie (rower, tramwaj, autobus). Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź ;)
"...barwa muzyki była głośna..."
możesz to rozwinąć? %D
"Czy moglibyście mi polecić jakieś dobre słuchawki DOUSZNE (nie dokanałowe)"
Nie ma dobrych pchelek w tej cenie. Pomijajac calkowity bezsens niszczenia sobie sluchu przez zagluszanie otoczenia glosnym dzwiekiem, zamiast uzyc sluchawek tlumiacych halasy.
Dobre słuchawki tłumiące hałas?
Dobre słuchawki tłumiące hałas?
No to NA PEWNO nie pchełki. Jeśli chodzi o tłumienie zewnętrznych zakłóceń, to są one najgorszym wyborem.
Dodatkowo, ten rodzaj słuchawek, średnio nadaje się do używania "w sportach". Żeby wręcz nie powiedzieć w ogóle się nie nadaje...
Ale jeśli się upierasz, to do telefonu w zupełności wystarczą polskie Vedia srs-300 (o ile dostaniesz) lub Laberg L-100 (to samo co wyżej). Obie kosztują 20-30 pln, a grają świetnie!
No właśnie kupiłęm ostatnio słuchawki za 30 zł i nic przez nie nie słychać. Wole już dołożyć troche kasy i mieć porządne. Nie chce wymieniać po 2 miesiącach. Dokanałowe są strasznie niewygodne, mi nie przypadły do gustu. Chyba, że znacie jakiś dobry model?
Jak wyglądają douszne, a jak dokanałowe? Bo google pokazuje to samo, a jestem ciekaw ;d