Siemka. Zamówiłem sobie Sleeping dogs na X360 w edycji limitowanej (GSP+Protection Pack), i mam w związku z tym pytanko: Czy dzięki dodatkowej zawartości tzn Protection Pack będę mógł np wziąźć sobie ten radiowóz z dodatku i pojeździć LUZEM po mieście? bo wszędzie gdzie oglądałem na YT filmiki związane z tym radiowozem to tylko w JEDNEJ MISJI tak więc czy będę mógł jeździć tym radiowozem normalnie po mieście czy TYLKO I WYŁĄCZNIE w JEDNEJ misji? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź POSIADACZY SD+Protection Pack..
PS: Jeśli ten pojazd i strój jest dostępny tylko w 1 misji to jest to wprowadzanie klienta w błąd co podlega pod PARAGRAF!!!
Jest tylko w jednej misji...
< --- PS: Jeśli ten pojazd i strój jest dostępny tylko w 1 misji to jest to wprowadzanie klienta w błąd co podlega pod PARAGRAF!!!
Chciałbym zobaczyć jak będziesz mówił: "Wysoki sądzie, Square Enix nie dało głupiego ubrania którego i tak bym nie używał w grze do garderoby!!!!!".
PPS. Tam przecież nie pisze że będziesz to miał luzem:]
Weź pod uwagę, że Wei jest tajniakiem. Raczej koledzy z triady mogliby się zdziwić, gdyby w garażu stał radiowóz.