widziałem kiedyś takiego moda do Skyrim który umożliwia przypisanie np. miecza do klawisza 1, łuku do 2 a magii do 3 co umożliwia niesamowita walkę i wygodność.Mógłby mi ktoś dać do niego link , był bym bardzo wdzięczny
Ale możesz to zrobić bez modów. Otwórz menu szybkiego wybierania czarów (Q) i mając 'podświetlony' żądany czar bądź broń wciśnij cyfrę którą chcesz przypisać.
ale właśnie próbowałem i jak w ekwipunku naciskam f ( bo pod tym klawiszem mam dodawanie do ulubionych) i nie chce się dodać , wiec nie wiem o co chodzi :(
W menu dodajesz przedmioty do ulubionych a w grze wywołujesz mini menu i tak przypisujesz numery pod konkretne bronie czy czary. Sprawdź w ustawieniach klawiatury gdzie masz in-game menu.
A teraz się okazuje, że typ przez ~40 leveli walczył na manualnym zmienianiu broni...
[3] Wejdź do ekwipunku, wybierz broń/zaklęcie i wciśnij (F) - dodaj do ulubionych. Następnie robisz tak jak napisałem w [2]
[5] tak się okazuje że gram dopiero drugi dzień i atakuje tylko łukiem i nic nie zmieniam , chciałem spróbować magii ale niewygodnie tak grać a jak nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj mówiąc kulturalnie
[6] no mówię że nie działa :( bo pod f mam też ,,aktywacje,, , no ale zmieniłem na inny klawisz i dalej nie działa
[7] moze jednak ty sie nie odzywaj juz? Napisali ci juz co masz zrobic krok po kroku, instrukcja jak dla malpy a ty dalej nie rozumiesz. Moze zawolaj tate, niech to przeczyta i ci ustawi
[8] tyle że mi nie działa i myślisz ze byłbym tak głupi że nie umiałbym wcisnąć klawisza f a umiałbym dodać wątek na forum ? pomyśl
dobrze myślę że już możemy dać sobie spokój , po prostu ściągnąłem patcha i już można dodawać do ulubionych i przypisywać do skrótów klawiszowych
wątek uważam za zamknięty ! wszystkim dziękuję za pomoc