Witam,
czy ktos korzystal ze strony www.skuptelefonow.pl Oferte maja bardzo korzystna, tylko czy gdzies tkwi haczyk?
Jeżeli masz wysłać telefon zanim dostaniesz kasę, to właśnie w tym.
Nie lepiej na allegro ?
Lepiej, ale na allegro albo się sprzeda albo się nie sprzeda, a tam płacą od ręki, więc wolę się ubezpieczyć, i wybrać telefon, za który oni zapłacą najwięcej ;)
Tak naprawdę nie wiesz ile zapłacą - zawsze musisz potwierdzić to telefonicznie.
Jak rozumiem chcesz sprzedać telefon nowy, tak?
ale na allegro albo się sprzeda albo się nie sprzeda
???
dajesz aukcję BCM i zawsze się sprzeda
[5] Tak wiem, przeczytałem, dzwoniłem, i ceny pokrywają się z tym co pisze na stronie. Tak, nowy telefon.
[6] I wszystkie swoje przedmioty na sprzedaż puszczasz w ten sposób? Zależy mi na konkretnym zysku, a nie na pozbyciu się telefonu.
[7] sprzęt wart jest tyle, ile dają za niego ludzie a nie tyle ile ty za niego chcesz, z resztą są sposoby by poszedł za tyle ile sobie chcesz ale musisz mieć dużo znajomych z kontami na allegro :>
[8] Ale czas aukcji, jest za krótki, żeby znaleźć osobę, która chce dać za niego najwięcej. Dlatego zabezpieczam się stroną, o którą pytałem w pierwszym poście, ponieważ firma ta płaci za telefon od ręki wartość lekko tylko niższą od ceny rynkowej.
popatrzyłem na ceny telefonów używanych - płacą gorzej niż komisy, nie dla mnie zabawa :)
[10] Tylko, że ja mam nowy telefon, i płacą lepiej niż komisy, które dziś obdzwoniłem ;)