Seriale S05E10

Forum inne
Odpowiedz
23.01.2026 14:21
74
odpowiedz
QrKo
168
Yarr!

Wspomniane wcześniej tytuły dalej wychodzą, a ostatnio praktykuję oglądanie "na strzała", więc w międzyczasie musiałem czymś uzupełnić.

Skończyłem House of Guiness którego zacząłem w premierę ale przerwałem po 4 odcinku. Jakoś tak nijako no. Historia w miarę spoko ale mam wrażenie że lepiej by pasowało osadzenie tego w klimacie melodramatu niż na siłę pchanie tego w stronę gangsterki rodem z Peaky Blinders. Główny sługus też jakiś taki niewyraźny i jak by wyrwany z miłosnych przygód Bridgetonow... W MobLand Tom Hardy jednak zrobił robotę i to ogromną, a tutaj wyszło średnio.

Z namową znajomych zacząłem Slow Horses i o ile po pierwszym sezonie miałem mieszane uczucia, to S02 to kawał solidnego kina szpiegowskiego, obejrzałem w półtorej wieczoru. Lecimy dalej.

Na kolejce Stick.

23.01.2026 21:20
TeRiKaY
😃
75
odpowiedz
TeRiKaY
198
Senator

kurde, ja wiem jak to jest z tymi branżowymi recenzjami ale recenzje Wonder Mana napawają optymizmem

Forum Forum inne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl