Serial LOTR w 2021 ?

Forum inne
Odpowiedz
09.09.2020 22:05
1
odpowiedz
Debipsiak
3
Centurion

Serial LOTR w 2021 ?

Gdzieś na YT trafiłem na wzmiankę o tym serialu od Amazona. No jako fan LOTR to jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Budżet na pierwsze dwa sezony jest ogromny, serial ma zamiar przebić giganta jakim była GoT. Wydarzenia będą się dziać przed tymi znanymi z filmu. Jestem sceptycznie nastawiony, bo też różnie to bywa, ale no ciekawie się zapowiada. Filmu dla mnie nic nie przebiło w tej kategorii, po prostu perełka i zawsze wracam do niego. Obsada, klimat, po prostu wszystko tam zagrało.

09.09.2020 22:09
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Paadmas_NPC
15
Pretorianin
Image

Obsada sugeruje, że możemy się spodziewać większego kiczu od netflixowskiego Wiedźmina. Jeśli się pomylę, pozwalam wypominać mi ten post (i inne wcześniejsze dot. tematu) na przyszłość ;p

W sumie na razie bardzo mało wiadomo o samym serialu. Ja jestem nastawiony bardzo sceptycznie.

post wyedytowany przez Paadmas_NPC 2020-09-09 22:10:19
09.09.2020 23:34
kotonikk
2.1
kotonikk
106
Wśród horyzontów

Ale co Ci dokładnie nie pasuje w tych ludziach? Ja już teraz, bez charakteryzacji nawet, widzę w nich dobry materiał na rasy Śródziemia, a ostatnia pani to będzie zacna krasnoludka zapewne. Jak ogłosili że w filmach Jacksona Aragorna będzie grał lowelas Mortensen, to też ultrasi Lotra ostrzyli kartonowe Narsile.

Forum Forum inne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl