Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-58-jajko-niespodzianka-wynik/zefeff61?N=1
Zwycięzcą #58 części jest
Dwa tygodnie i nowa część? Szybko.
Te komputery powyżej sprawdzone i dobre so czy ni?
A tutaj mamy klasyczny zestaw konsola + retro tv a'la
Bardzo dobre kąkutery, a takie smaczki w grach uwielbiam. Klasyczny X360, a jeszcze niedawno w wątku konkursowym było klasyczne PS3 tyle że trochę zakurzone.
Ja natomiast wrzucam "Xbox One" podpięte do dwóch monitorów i klawiatury.
Co do dwóch tygodni hojnie wrzucali screeny, to trzeba było zakładać nowy wątek bo już się zbliżaliśmy do granicy pierwszej zakładki.
Latarka, magnes na drapieżniki.
I na koniec klimatyczna panorama z oddali. Aczkolwiek jeszcze kilka dni przed grand finale.
A jak zaznaczałem w ogłoszeniach, że zbieram na remont dachu to wierni uznali, że żartuję. Jak jeden z drugim odczuje moc kościelnego żyrandola to nagle taca przestanie być pusta.
Jak likwidować to na bogato.
I was in urgent need of a professional to help recover my lost files and penetrate my partner phone.i saw good recommendations about ( techspymax) of his good works. i gave him a try cos i was desperate to get my files back and penetrate my partner phone, Good to see there are still great hackers like ( techspymax AT gm ail co m ). i got my job done and can recommend him to anyone else. He also offer services like delete criminal record, recover wallet, track GPS, facebook recovery and many more...
Gorąco zachęcam do zagrania w Necrophosis. Dla samego klimatu, bo fabuła jest specyficzna i może nie przypasować.
Zagadka: co zaczyna się na "Ż" i po cichu włada Polską?
spoiler start
Żepak!
spoiler stop
Jak bracia - tylko jeden zawsze wesoły, a drugi smutny pewnie z powodu wykonywanego zawodu.
Kiedy jesteś samotny i nawet nie wiesz, że masz przyjaciela do oglądania meczu.
Hmm, prędkościomierz motocykla i ten na HUD podają dwa różne wskazania. To się dopiero nazywa dbałość o szczegóły :P
Nieszczęśnik jeszcze nie wie jaki los go jeszcze czeka (choć już mu pewnie wszystko jedno).
Youngblood, ogólnie ciężko trafić ciekawe miejsce
Przepiękna historia, długo zwlekałem by ograć ten tytuł, ale jak już się zebrałem to nie pozostaje nic innego żeby powiedzieć że było warto, oj bardzo!
No to zaczynamy przygodę, czas najwyższy. Klimat wylewa się już od samego początku, co prawda na razie gram na niskich bo jeszcze nie mam nowej karty ale i tak bardzo fajnie wygląda.
Bardzo fajny RPG, szkoda że taki króciutki. Na samym początku trochę mnie odrzucał, ale potem tak mnie wciągnęło, że nie mogłem się oderwać, dosłownie mnie pochłonął ten tytuł. W momencie dotarcia do osady na bagnach gra mnie tak wciągnęła, że ledwo się rozsiadłem i za moment widziałem napisy końcowe. Ukończyłem z ciekawości dwoma zakończeniami. Dialogi w tej grze to mistrzostwo, pisał je ktoś z dobrym poczuciem humoru. Polecam.
https://imgur.com/a/LAdPg2l
Ktoś sobie coś życzy z maczka? Jeśli tak to proszę wpisywać się pod spodem. Obsługa co prawda nieprzyjemna, ale mam przy sobie ciężki argument.
Taumaturg, świetna przygodówka (a nie cRPG jak w opisie...).
Warszawskie Powązki.
The Midnight Walk
Piękna gra. Grafika, dźwięk, muzyka i narracja, to 10/10, choć gameplay jednak już taki sobie. Dałbym więcej screenów, ale gra dziwnie skupia kamerę i wychodzi chujnia.
W związku z tym że wątek powoli trzeba zamykać, bo zaraz wskoczy na kolejną zakładkę i rozpocząć nową część to organizuję szybką dogrywkę na trzy zrzuty z największą i tą samą ilością głosów.
Głosy oddajecie w odpowiedzi na ten post i dogrywka zostanie zakończona jutro o dość późnej porze, a jeśli nie pojawią się żadne głosy lub znów będzie remis to ostateczny głos oddam ja jako autor wątku wybierając zwycięzcę.
Głosujecie wpisując +1 i dopisując pseudonim autora zrzutu.
1.
2.
3.
Powodzenia!
Widzę, że ktoś mi sieknął -1, bo przez dłuższy czas miałem 4. Pozdrawiam mojego fana.
Po ostatnim trailerze mnie naszło na GTA5. Stare to to, ale dalej jare, przypominają się czasy ps3...
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-60/z2ff2d97?N=1
Zwycięzcą #59 części jest