SAMSUNG SyncMaster BX2331

Forum Technologiczne
Odpowiedz
31.03.2011 17:28
1
odpowiedz
Fezzz
27
Chorąży

SAMSUNG SyncMaster BX2331

SAMSUNG SyncMaster BX2331 co sądzicie o tym monitorze, może ktoś taki posiada to proszę o opinie.

31.03.2011 17:44
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany393618
4
Legionista

Nie jestem i nigdy nie będę przekonany do żadnych sprzętów z fabryki Samsunga.
Nawiązując do tematu, kupiłem za 650zł (w tej chwili kosztuje już ok.500zł) monitor 21,5" firmy BENQ. Poza tym, że w tej chwili oszczędzasz już ok. 200zł, to masz lepszy kontrast (12 mln :1, gdzie Samsung wyciąga jedynie 1000:1), większą ilość kolorów rzeczywistych, i technologię Senseye. Obraz oczywiście full HD.

Moja opinia jest taka, że korzystam z tego monitora już od ponad roku i jestem z niego bardzo zadowolony. Przeszedł moje najśmielsze oczekiwania jeśli chodzi o jakość obrazu i wyświetlanych kolorów. Do tej pory działa bez zarzutów, żadnych usterek, problemów- nic z tych rzeczy.

Zarzucam linka do Allegro:
http://allegro.pl/led-full-hd-benq-gl2240m-12mln-1-5ms-dvi-fv-wwa-i1524819915.html

Polecam ;-)

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl