Samsung Galaxy Gio ;)

Mobile
Odpowiedz
02.09.2012 22:34
👍
1
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

Samsung Galaxy Gio ;)

Na początku witam wszystkich odwiedzających wątek ;)

Mam pytanie co do użytkowników SG Gio. Który z roomów do naszego telefonu jest najlepszy ?
Jakieś osobiste sugestie czy spostrzeżenia mile widziane ;)

02.09.2012 22:36
2
odpowiedz
zanonimizowany849979
6
Generał
02.09.2012 22:38
😃
3
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

Ja wiem , że są różne tego typu strony z forami ale chodzi o to , że tutaj akurat mi się najlepiej dyskutuje więc pytam tutejszą społeczność ;)

ale dzięki za aktywność :D

02.09.2012 22:46
4
odpowiedz
micin3
137
Buc

Dwie sprawy:
1. Zapomnij o linku podanym wcześniej, zbyt dużo "znafcuf" w stylu "Wgraj se żelybina bedzież miał pokaz slajduw ale fajnutki launczer". Przynajmniej tak było kiedy pierwszy raz trafiłem na tą stronę, może coś się zmieniło, ja osobiście polecam XDA choć rozumiem iż bariera językowa może być dla niektórych nie do pokonania,

2. Kiedy miałem Gio, używałem tego ROM'u:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136798
Nie ma co prawdę fajerwerków, jakichś wodotrysków ale telefon działał szybko, bez zwiech, nawet kilka gier które normalnie lekko przycinały na oryginalnym systemie chodziło płynnie.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl