Sam w domu w mikołajki.
Tak. 6 grudnia o godzinie 20:05 na polsacie zostanie wyemitowany ''Kevin sam w domu'' - czyżby jednak na święta szykowali coś innego?
Czyli w święta- "Kevin sam w Nowym Jorku".
Powaliło ich? Ileż można?
Boże...
ŻENADA. Mikołajki to dzień jak każdy inny przecież - ani nie poczujemy Kevina w tenże wieczór, ani świąt bez filmu...
Jakie to szczęście, że należę do tych nielicznych wybrańców bożych, którzy mają więcej niż tylko kanał Polsatu.
[5]Boże...
czego chciałeś, synu?
Anyway, nie macie już trochę dość oglądania mordy Cullkina co roku?
ostatnio w Wigilię puszczali Artura i Minimki, jednak ten leciał w zeszły piątek. Skoro Sam w domu leci w Mikołajki, to może na 24.12 szykują coś nowego.
spoiler start
Albo Kevina w Nowym Jorku
spoiler stop
[11]Kevin sam w Nowym Jorku? Nie, no żartuje. Sam jestem ciekaw.
Bóg89 <- nic nie chciałem. Tak se ciebie zawołałem :)
btw, przeczytaj co 12jonasz ma w spoilerze :P
[10]
Bóg jest jeden, a nie jakiś 89... ;P
Co do filmu - mam to w eipud (od tyłu oczywiście ;), gdyż nie oglądam zazwyczaj w święta TV. Najwyżej jakiś dobry film sobie nagram.
Ileż można oglądać to samo (Kevin)?
<-----
Kevina miało nie być w ostatnie święta - źle, Kevin leci na mikołaja w tym roku - jeszcze gorzej, co za naród :)
Przecież to internauci wraz z wykopem uratowali zeszłoroczne święta, a widzę tu spisek, który chce by świąt nie było...
[15]Oj tam, oj tam, czepiasz się. To miał być żart jeno - w dodatku nikogo nie obrażający.
[16]taki naród
Kij z tym, tam w cholere - co wam ten "Kevin" wadzi... W swieta sie swietuje, a nie oglada telewizje - ostatecznie wlaczcie sobie cos innego niz Polsat i bedziecie mogli spokojnie oddychac...
Cholera, przeczytawszy tytuł spodziewałem się jakiegoś bekowego wątku. A tu ni chuja.
Kij z tym, tam w cholere - co wam ten "Kevin" wadzi... W swieta sie swietuje, a nie oglada telewizje - ostatecznie wlaczcie sobie cos innego niz Polsat i bedziecie mogli spokojnie oddychac...
amen.
KU**A MAC CO ONI ODPIER**JA??? Napierw szklana pulapke puscili 2 tygodnie temu teraz kevina, co to ma byc? Zabili klimat swiat
Ależ problem macie.
Ściągnijcie z torrentów Kevina, i tak co roku puszczają w TV, więc nie można tego uznać za kradzież :P